04 / 05 / 2024

Dünyaşehir Kartal güncel fiyat

Dünyaşehir Kartal güncel fiyat

Dünyaşehir Kartal projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Dünyaşehir Kartal projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Dünya Şehir Maltepe'de 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Dünya Şehir Maltepe projesinde konut teslimleri Aralık 2025'te yapılacak. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Dünya Şehir Maltepe'de konut fiyatları ne kadar?

Dünya Şehir Maltepe'de yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı! Son 2 gün!

Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe projesinde yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor.

Dünya Şehir Maltepe'de 36 aya varan vade avantajı! 

2B Global Grup  tarafından yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 36 aya varan vade fırsatı devam ediyor.

Buğday ve arpa fiyatlarında büyük düşüş başladı: TOBB güncel buğday ve arpa fiyatlarını duyurdu

Buğday ve arpa fiyatlarında son güncelleme sonrasında önemli bir düşüş yaşandı. Güncelleme sonuçlarına göre buğday ve arpa fiyatlarında belirgin bir düşüş görülmekte. İşte güncel buğday ve arpa fiyatları...

Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

2B Global Grup imzasıyla yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Dünya Bankası'ndan 1 milyar dolarlık destek!

Dünya Bankası, Çad Gölü Havzası'ndaki güvenlik sorunundan etkilenenler için 1 milyar dolarlık destek paketini onayladığını duyurdu.

Yamyam patlama sebebiyle dünya karanlığa gömülebilir! Plazmalar dünyaya çarpacak!

Dünya yamyam patlama sonucunda karanlığa bürünebilir! Uzmanlar, geride bıraktığımız günlerde Güneş'te meydana gelen patlama sonucunda Dünya'ya doğru akan milyarlarca tonluk plazma akışı oluştuğunu açıkladılar. Bu akışın, Dünya'nın elektrik ve uydu sistemleri üzerinde etkileri olabileceği belirtiliyo

Kumtel’den Dünya Kadınlar Gününe özel indirim fırsatı! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Yıllardır kaliteyi uygun fiyatla buluşturan Kumtel, Dünya Kadınlar Gününe özel indirim kampanyası başlattı. Peki, Kumtel HPC-01 Elektrikli Düdüklü Tencerede indirim var mı? Kumtel blender fiyatları ne kadar? İşte Kumtel'in kampanyalı ürün fiyatları...

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya! Pırlantada yüzde 40'a varan indirim! Assos 5 Mart 2023 fiyat listesi

Assos Pırlanta'da 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya başladı. Seçili pırlanta takılar yüzde 40'a varan indirimle satılıyor. Assos Pırlanta 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Dünya Bankası açıkladı! Depreme dayanıklı bina maliyeti ne kadar?

Türkiye'nin yapı stoğunun yenilenmemiş olması önüne geçilemez sorunlara sebep olduğu ortaya çıktı. Dünya Bankası'na göre  Türkiye'de evleri emniyetli duruma sokmanın bedeli 465 milyar dolar yani yaklaşık 8,7 trilyon TL.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Böyle bir depremi Türkiye hiç görmedi, dünya da az gördü!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ercan, Kahramanmaraş merkezli depremin yıkıcı etkisinin yüksek olduğunu dile getirerek, "İşin ilginç yanı bu depremin yıkım gücü 12'dir. Böylesi bir depremi Türkiye hiç görmedi, dünya da az gördü." diye konuştu.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! İşte güncel 18 Kasım 2022 hurda fiyat listesi 

Geçtiğimiz hafta peş peşe gelen zamlardan sonra hurda fiyatları yükseldi. Güncellenen hurda fiyatları ise bugün tekrar düşmeye başladı. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

Dünyaşehir Kartal güncel fiyat Haberi

Dünyaşehir Kartal güncel fiyat

Dünyaşehir Kartal projesi İstanbul'un merkezinde Kartal'da inşa ediliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 Loft konut tipleri yer alıyor. 

DünyaŞehir Kartal projesinde, geniş peyzaj alanları, business lounge, 2 kapalı havuz, spor salonu, çocuk oyun alanları ve kreş bulunuyor.

Dünyaşehir Kartal fiyat!
Dünyaşehir Kartal projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Dünyaşehir Kartal projesi fiyat bilgisinden önce proje detaylarını paylaşalım...

DünyaŞehir Kartal projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika,  Marmaray  ve tüm anayol arterlerine 5 dakika mesafede yükseliyor. 

Katar, Özbekistan, Rusya, Kazakistan, Türkmenistan, Suudi Arabistan başta olmak üzere birçok ülkede, yapı ve mühendislik sektöründe başarılı işlere imza atan 2B Global A.Ş imzasıyla hayata geçirilen Dünyaşehir Kartal projesindeki yaşam alanında yer alan cadde mağazalarında alışveriş fırsatları ile izole bir yaşam sunuluyor. 

Şehir merkeziyle bağlantılı metro duraklarına...