02 / 05 / 2024

Dupont Türkiye inönü

Dupont Türkiye inönü

Dupont Türkiye Ülke Müdürü Halide Aydınlık, en önemli amaçlarının mevcut sorunları mevcut ürünleri ile çözebilmek için doğru kanalları bulmak olduğunu söyledi..

Türkiye Rusların konut tercihinde 3. sırada!

Yandex Nedvijimost servisi tarafından açıklanan resmi verilere göre Türkiye, Rusların konut tercihinde 3. sırada yer aldı. Rusya vatandaşlarının inşaat halinde olan konutlar için en çok arama yaptıkları ülkeler arasında ilk sırada başında Birleşik Arap Emirlikleri yer aldı.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin nüfusu 85 milyon 372 bin 377 oldu

Türkiye'nin nüfusu, 2023 yılında bir önceki seneye oranla 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377 olduğu açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), "Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2023 Sonuçları"nı da duyurdu.

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

Çin'in amiral gemisi olarak adlandırdığı otomobil modeli Türkiye'de! Merakla beklenen Voyah Dream'ın fiyatı belli oldu!

Çin’in otomotiv devlerinden biri olan Dongfeng çatısı altında bulunan Voyah, amiral gemisi olarak adlandırdığı Dream modelinin Türkiye fiyatını resmen duyurdu. 

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

Vivo V29 Lite Türkiye'de ön satışa çıktı: İşte güncel fiyatı...

Vivo, V29 Lite 5G modeli Türkiye'de ön satışa çıktı. İşte Vivo V29 Lite ön satış fiyatı ve özellikleri...

Asus ROG Ally Türkiye'de ön siparişe açıldı: İşte fiyatı ve özellikleri!

El bilgisayarı Asus ROG Ally, Windows 11 işletim sistemiyle birlikte Türkiye'de ön siparişe sunuldu! İşte beklenen konsolun Türkiye fiyatı ve özellikleri.

Batı yaptırımları nedeniyle Rus altını Türkiye, Çin ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satılıyor

Yaptırımlar yüzünden Rusya'nın geleneksel ihracat güzergahlarının kesilmesi, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ve Türkiye'yi Rus altını için yeni bir ticaret merkezi durumuna getirdi

Rus altını Türkiye, Çin ve BAE’ye satılıyor!

Rusya'nın geleneksel ihracat yollarının batı yaptırımları nedeniyle kesilmesinden dolayı Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ve Türkiye'yi Rus altını için yeni bir ticaret merkezi haline getirdi.

Ve 2023 model Tofaş Şahin pazara çıktı! Türkiye fiyatını duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Tofaş'ın meşhur kuş serisinin en çok satan modeli olan Şahin'in yeniden üretilecek olan 2023 modeliyle ilgili son dakika gelişmesi ortaya çıktı. İşte Tofaş Şahin 2023 Türkiye detayları…

Dünya, Türkiye’ için kolları sıvadı! Her ülkeden çok önemli yardımlar geliyor!

Türkiye dün Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremle asrın felaketini yaşarken tüm dünya yardım için seferber oldu.

Türkiye'nin nüfusu resmen açıklandı! 1 yılda tam 599 bin 280 kişi arttı!

Türkiye'nin nüfusu resmen açıklandı. TÜİK tarafından açıklanan resmi verilere göre; nüfus 1 yılda tam 599 bin 280 kişi arttı. İşte tüm merak edilen rakamlar...

Otomotiv pazarında Avrupa gözünü Türkiye’ye çevirdi! Türkiye İspanya’yı geride bırakıyor!

Avrupa’da gittikçe sertleşen emisyon kuralları, üreticileri elektrikli araç üretimine mecbur bıraktığı için gözler Türkiye’ye çevrildi. Citroen CEO’su Cobee, içten yanmalı motorda birinci pazarın Türkiye olacağını söyledi.

Dupont Türkiye inönü Haberi

Dupont Türkiye inönü

Dupont Türkiye Ülke Müdürü Halide Aydınlık, en önemli amaçlarının mevcut sorunları mevcut ürünleri ile çözebilmek için doğru kanalları bulmak olduğunu söyledi. Örneğin Türkiye'de tarım sektöründe ürünlerin belirli bir zaman aralığında hasat edilmesi ve bu nedenle yaşanan maddi kayıplar... Aydınlık, Dupont'un geliştirdiği bir dokunmamış teknik tekstil ürünü olan Tyvek ile bu sorunun artık çözülebildiğini anlattı. "Toprağın üzerine bu ürünümüz serildiğinde hasadın geciktirilmesi ve ürünün peyder pey toplanması mümkün oluyor" diyen Aydınlık, Tarım Bakanlığı ve çeşitli kooperatiflerle bu ürünün kullanımı için görüştüklerini anlattı. Aydınlık, soğuk hava deposu kullanımını azaltan, taze ve düzgün ürünün tüketilmesini sağlayan bu inovasyon ile entegre gıda şirketlerinin de yakından ilgilendiğini söyledi. 

Üzümleri koruyor Erzincan'da çimil üzümünün mumsu tabakasının korunmasında üreticiler Tyvek malçlama teknolojisini tercih etmişler. Bu sayede baran...