18 / 05 / 2024

Duran Demirel

Duran Demirel

Durdem Turizm Gıda İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi, Duran Demirel tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Pendik, Sülüntepe Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ekinci ve Muhammed Fatih Duran ortaklığında kuruldu.

Duran Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duran Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Harun Duran ve Tacettin Duran ortaklığında kuruldu.

Boşta duran telefonlar için kritik karar: IMEI havuzundan çıkartılarak siyah listeye alınacak!

resmi Gazete'nin bugünkü sayısında sinyal alınamayan telefonlar için kritik karar alındı. Bir yıl boyunca kesintisiz sinyal alınmayan boşta duran telefonlar IMEI havuzundan çıkartılıp siyah listeye alınacak. İşte detaylar...

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinde Genel Müdür olarak olarak görev yapan Mehmet Kamil Demirel 15 Haziran 2021 tarihinde istifaen görevinden ayrıldı.

Ekrem İmamoğlu: Duran metro hatlarının maliyeti 11 milyar TL!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, duran metro hatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

İstanbul'daki duran metro inşaatları için nasıl kredi alındı?

Gazeteci Fatih Altaylı İstanbul'da duran metro inşaatlarının devam etmesi için alınan kredi meselesini tüm boyutları ile aktardı..

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Peker GYO'dan maddi duran varlık alımı açıklaması!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık alımı hakkında açıklama yaptı.

Duran Demirel Haberi

Duran Demirel

Durdem Turizm Gıda İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi, Duran Demirel tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Pendik, Sülüntepe Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu. 


Durdem Turizm Gıda İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurtiçi ve yurtdışı nakliyat ve taşımacılık işlerini yapmak. Her nevi araçla yurtiçi  ve yurtdışı yük ve yolcu taşımacılığı yapmak. Elinde mevcut olan araçlarla bir başkalarına nakliyat yaptırabilir, taşeron firmalara verebilir, ihaleler açabilir, Öğrenci ve personel servisleri yapmak veya yaptırmak, servislere ortak olmak, iştirak etmek, servisler için minibüs veya otobüs kiralamak, kiraya vermek, Şehirler arası yolcu taşımacılığı yapmak, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan firmalara ortak olmak veya ortak almak, Kara yolu ile yurt içi ve yurt dışı yolcu taşımacılığı yapmak. Konusu ile ilgili acentelikler almak ve alınmış acenteliklere...