02 / 05 / 2024

Dursun Ali Tüylü

Dursun Ali Tüylü

Han Vinç İnşaat Nakliyat Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Ali Tüylü tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Beyoğlu, Kaptanpaşa Mahallesi, Yay Sokak'ta kuruldu.

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aliş Türk ve Sinan Türk ortaklığında kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Uztu Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uztu Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uzun, Emrah Tüylüoğlu ve Turan Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Şahin tarafından kuruldu.

Kyo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kyo Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Koyuncuoğlu ve Dursun Ali Erbaş ortaklığında kuruldu.

Evcil hayvanı olanlar dikkat! Bunu mutlaka yaptırmanız gerekiyor! Tüylü dostunuzdan olmayın!

Evcil hayvanlara çip uygulamasında sürenin dolmasıyla birlikte ocak ayında çip taktırmayan kişilere ilk cezalar uygulandı. İşte detaylar...

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Tüylü tarafından kuruldu.

Dekorart İnşaat Mimarlık Mobilya Dekorasyon Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorart İnşaat Mimarlık Mobilya Dekorasyon Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti. Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Tüylü tarafından kuruldu!

Internatıonal Gayrimenkul Gıda Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Internatıonal Gayrimenkul Gıda Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ersoy Ersaraç ve Eyüp Mert Tüylü ortaklığında kuruldu.

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Dursun Ali Çelik ve Sabahattin Çelik ortaklığında kuruldu.

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Muhammet Ali Türkdönmez tarafından kuruldu.

Norr Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Norr Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Balcı ve Erol Güçlüel ortaklığında kuruldu.

Dursun Ali Tüylü Haberi

Dursun Ali Tüylü

Han Vinç İnşaat Nakliyat Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Ali Tüylü tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Beyoğlu, Kaptanpaşa Mahallesi, Yay Sokak'ta kuruldu.


Han Vinç İnşaat Nakliyat Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Kaptanpaşa Mahallesi, Yay Sokak...