27 / 05 / 2024

Dursun Gedik

Dursun Gedik

DGY Otomotiv Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Dursun Gedik tarafından 40 bin TL sermaye ile 17 Haziran' da Tuzla, Postane Mahallesi 'nde kuruldu

TOKİ mağdurları Meclis'te! Dursun Ataş: TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde KDV yüzde 1'e düşürülmeli!

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurları son zamanlarda gündemden düşmüyor. Şimdi de İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Dursun Ataş'ın o açıklaması...

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon 980 bin 768,43 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 125 milyon 575 bin 713,42 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Selim Dursun kimdir? Selim Dursun hangi görevlerde bulundu? 

Selim Dursun Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?  Selim Dursun ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü.

Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik kariyerine ne zaman başladı?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Dursun Yaşar Çamurali ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Dursun Yaşar Çamurali nerelidir?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Dursun Yaşar Çamurali, nerede doğru? Hangi görevlerde yer aldı? Dursun Yaşar Çamurali nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

İstanbul Gedik Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı…

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü çok sayıda Öğretim Üyesi alınacağını duyurdu. İşte detaylar…

İstanbul Gedik Üniversitesi 39 Öğretim Üyesi alımı yapıyor! Son başvuru tarihi 16 Şubat 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü 39 Öğretim Üyesi alımı yapacağını bildirdi. İlanlara son başvuru tarihi 16 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Dursun Gedik Haberi

Dursun Gedik

DGY Otomotiv Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Dursun Gedik tarafından 40 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Tuzla, Postane Mahallesi'nde kuruldu.


DGY Otomotiv Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Şirket otomotiv sanayi ile ilgili otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, bisiklet, motorsiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin, sabit ve hareketli vinçlerin yurt içinde ve yurt dışında imalatını, alımı, satımı ve kiralamasını yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. 2.Türkiye genelinde her türlü araçla (binek, jeep vb.) oto kiralama hizmetleri vermek. Yabancı Oto kiralama şirketlerinin mümessilliğini almak, konusu ile ilgili olarak...