18 / 05 / 2024

Dursunbeyde yeni stada İlkay Gündoğanın adı verilecek

Dursunbeyde yeni stada İlkay Gündoğanın adı verilecek

Balıkesir Dursunbey’e Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan yeni stada ismi verilecek olan Borussia Dortmund’un ünlü futbolcusu İlkay Gündoğan’ın babası İrfan Gündoğan stadı inceledi.

Malatyaspor’un yeni stadında çalışmalar sürüyor!

Evkur Yeni Malatyaspor’un maçlarını oynadığı İnönü Stadı’na Türkiye Futbol Federasyonu tarafından müsabaka oynamaya elverişsiz raporu verilmesinden sonra gözler yeni stada çevrildi.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Samsun'da TOKİ'ye yaptırılan 33 bin 919 kişilik yeni stada yüksekten bakıldığında çatı, denizdeki dalgaların görüntüsünü verecek.

Eskişehir'in yeni stadında sona gelindi!

Eskişehir'de inşası tamamlanmak üzere olan 35 bin kişilik yeni stadın çim serme işlemine başlandı. Çalışmaları izlemek için stada gelen PTT 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal, inşaatla yakından ilgilendiğini söyledi.

Beşiktaş'ın yeni stadyumunun ismi vergiden düşürülecek mi?

Beşiktaş’ın yeni stadına ismini veren şirketler ödedikleri bedelin ne kadarını mali açıdan gider yazabilir? Stada isim vermek sponsorluk mudur reklam mı? Peki ya kombine bilet gider midir? İşte cevapları...

Dursunbey’de yeni stada İlkay Gündoğan'ın adı verilecek!

Balıkesir Dursunbey’e Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan yeni stada ismi verilecek olan Borussia Dortmund’un ünlü futbolcusu İlkay Gündoğan’ın babası İrfan Gündoğan stadı inceledi.

Konya’nın 64 yıllık stadı yerini yeni stada bırakıyor!

Torku Konyaspor, Türkiye’nin bisiklet pistine sahip ilk stadyumu (veledrom) ve 64 yıllık geçmişi olan Atatürk Stadyumu’na veda etti. Torku Konyaspor taraftarı, gelecek sezon takımını yapımı hızla devam eden 42 bin kişilik yeni stadında destekleyecek...

Roma Başkanı Pallotta'dan taraftarlara yeni stat müjdesi!

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma, yeni stat projesini açıkladı. Roma Başkanı Pallotta: "Roma taraftarları ve kent yeni bir stada ihtiyaç duyuyor. Bu, takım, kent ve ülke için büyük bir fırsat" dedi...

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Dursunbeyde yeni stada İlkay Gündoğanın adı verilecek Haberi

Dursunbeyde yeni stada İlkay Gündoğanın adı verilecek

Dursunbey’e Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan yeni stada ismi verilecek olan Borussia Dortmund’un ünlü futbolcusu İlkay Gündoğan’ın babası ve menajeri olan İrfan Gündoğan, çalışmaların sürdüğü stat sahasını inceledi.


Balıkesir’in Dursunbey ilçesine Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapılacak stat için çalışmalar sürüyor. Stat yapımının ardından aynı yerde yapılacak olan tesisler ile ilgili yardımda bulunacak olan Borussia Dortmund’un ünlü futbolcusu İlkay Gündoğan’ın babası ve menajeri İrfan Gündoğan, Dursunbey Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Turhan ile birlikte sahada incelemelerde bulundu. Stadın konumu ve tesislerin yapılacağı yer ile ilgili Turhan’dan bilgi alan İrfan Gündoğan, saha zemininde yapılan çalışmaları beğeni ile karşıladı.


İrfan Gündoğan, projede yaklaşık 2-3 yıldır yer izinlerinin alınması için çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Stat yapımında Dursunbey Belediyespor Kulübü’ne elimizden geldiğince yardımcı olacağız. İlkay, Dursunbey’den,...