28 / 06 / 2024

duru tiyatrosu kapandı mı

duru tiyatrosu kapandı mı

Emre Kınay’a ait, Duru Tiyatro’nun Picasso Sahnesi bugün tahliye edildi. Lise yönetimiyle mahkemelik olan Kınay, bazı medya kuruluşlarında yer alan “Polis Duru Tiyatro’yu Bastı” haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti

Burhan Akçin: Kocaeli'ye devlet tiyatrosu şart!

Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin, “Sabancı Kültür Merkezi devlet tiyatrolarının kendisine ait bir salondur. Devlet tiyatrosu, Sabancı Kültür Merkezi’nde hemen şimdi göreve başlayabilir” dedi.

Osman Nuri Bakırcı'nın ilk duruşması bugün gerçekleşti!

Projede olmayan dairelerin satışını yaptığı gerekçesiyle adına birçok dava açılan Osman Nuri Bakırcı'nın ilk duruşması bugün gerçekleşti. Duruşma sonucunda Bakırcı'ya yurt dışına çıkma yasağı konuldu.

Osman Nuri Bakırcı'nın duruşması yarın gerçekleşecek!

Teslim edilmesi gereken 1.200 kadar konutu bulunan Osmanlı İnşaat'ın sahibi Osman Nuri Bakırkcı'ya, mağdurlar tarafından açılan davanın duruşması yarın gerçekleşecek. Bakırcı, 46 yıldan 161 yıla varan sürelerde yargılanıyor.

Bursa'ya açık hava tiyatrosu yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sürekli gelişen ve değişen Bursa’ya kazandırılacak olan yeni ‘Açıkhava Tiyatrosu’nun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi.

Bursa Yeni Açıkhava Tiyatrosu'nun tanıtımı gerçekleşti!

Açıkhava Tiyatrosu'nun yeni yüzü Bursa ; Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) organizasyonuyla Hilton Otel'de düzenlenen lansmanda tanıtıldı.

Bursa’ya Açıkhava Tiyatrosu inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hilton Otel’de gerçekleştirilen ‘Yeni Açıkhava Tiyatrosu’ lansman toplantısına katıldı. Altepe yaptığı açıklamada Açıkhava Tiyatrosu’nun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi.

Bursa'ya koza şeklinde açıkhava tiyatrosu yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sürekli gelişen ve değişen Bursa’ya kazandırılacak olan yeni ‘Açıkhava Tiyatrosu’nun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi.

Kuşadası açık hava tiyatrosu hizmete girdi!

Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Alışveriş Merkezi işbirliğiyle 2013 yılında dönemin Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından yaptırılan 2600 kişi kapasiteli açık hava tiyatrosu hizmete girdi.

Aspendos Tiyatrosu'nun restorasyonu tamamlandı!

Serik deki tarihi Aspendos Antik Tiyatrosu'nda 2013 yılında başlayan restorasyon sona erdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 6 milyon TL bütçe ile başlattığı çalışmalarının ardından antik tiyatronun kapasitesi üç katına çıkartıldı.

İzgin Duru Mimarlık ve Akustik Limited Şirketi kuruldu!

İzgin Duru Mimarlık ve Akustik Limited Şirketi, Berrin Meltem Kömür tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Kürşad Caddesi'nde kuruldu.

Uludağ'da otel sezonu kapandı!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da 1,60 metrelik kar kalınlığına rağmen müşteri talebi azalınca otellerin tamamına yakınında sezon erken kapandı.

1991 yılında Şan Tiyatrosu eğlence sitesi olacakmış!

1991 yılında mülkiyeti Surp Agopyan Ermeni Vakfı'na ait Şan Tiyatrosu eğlence sitesi olacakmış. Sabatoj sonucu yanan tiyatro binası, Tekfen Holding tarafından tamamen yıkılarak yerine eğlence sitesi yapılacakmış.

Vakıf GYO ile Marmara Metal dava duruşması 16 Haziran'da görülecek!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Marmara Metal Mamülleri A.Ş. arasında görülen davanın 25.03.2015 tarihli duruşması 16 Haziran 2015 tarihine bırakıldı.

duru tiyatrosu kapandı mı Haberi

duru tiyatrosu kapandı mı


Kadıköy Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan, tiyatro sanatçısı ve dizi oyuncusu Emre Kınay’a ait, Duru Tiyatro’nun Picasso Sahnesi bugün tahliye edildi. Lise yönetimiyle mahkemelik olan Kınay, bazı medya kuruluşlarında yer alan “Polis Duru Tiyatro’yu Bastı” haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Çok büyük bir nezaket ve çok büyük bir kibarlıkla kendilerine verilen kolluk görevini yerine getirdiler” dedi.


Yaklaşık 7 yıldır faaliyet gösterdikleri, Kadıköy Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan tiyatro binasından çıkarılmak istendiklerini ifade eden Kınay, “Okul yönetiminin de emir aldığı bir İl Milli Eğitim Müdürlüğü var. Onunla bağlantılı olarak, burada yer alan 2 sahnemizden biri olan Picasso Sahnesi, tahliyenin ilk ayağı olarak idari ofisimizle birlikte tahliye edildi. Bu arada görevli olarak gelen polis memuru arkadaşlar, son derece üzgün bir şekilde görevlerini yaptılar. Onlarında bir...