12 / 05 / 2024

Dusko Tosic Zincirlikuyudaki evi

Dusko Tosic Zincirlikuyudaki evi

Beşiktaş'ın Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic ile şarkıcı eşi Jelena Karleusa yeni evlerini Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidanstan seçti. Çiftin boğaz manzaralı ev kirası aylık 10 bin dolar.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Dusko Tosic Sırbistan’daki villasını 1 milyon euroya yeniletti!

Beşiktaş’ın eski yıldızı ünlü futbolcu Dusko Tosic, geçen ay annesini kaybeden eşi Jelena Karleusa için Sırbistan’daki villasını 1 milyon euro’ya yeniletip eşini teselli etti..

Dusko Tosic ve eşi Zincirlikuyu'da aylık 10 bin dolara ev kiraladı!

Beşiktaş'ın Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic ile şarkıcı eşi Jelena Karleusa yeni evlerini Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidanstan seçti. Çiftin boğaz manzaralı ev kirası aylık 10 bin dolar.

Dusco Tosic Mandarin Oriental'de 35 bin Euro'luk ev kiraladı!

Beşiktaş'ta top koşturan Dusco Tosic ile şarkıcı eşi Jelena Karleusa, Mandarin Oriental'de 3 oda 1 salon daire kiraladı. 

Dusco Tosic’in eşi helikopter pistli ev istiyor!

Beşiktaşlı yıldız Dusco Tosic’in şarkıcı eşi Jelena, lükste çıtayı zirveye taşıdı! Sırp yıldız, futbolcu eşinin uzun uğraşlar sonucu bulduğu rezidans daireden ‘Burada helikopter pisti yok’ diyerek taşınmak istedi. Tosic de yeni ev arayışına girdi

Dusko Tosic, Üsküdar'daki Akasya rezidansa taşındı!

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ve şarkıcı eşi Jelena Karleusa uzun süredir ev arıyordu. Tosic çifti Üsküdar Acıbadem'de bulunan Akasya rezidansa taşındı.

Propa Plus Residences satışa sunuldu!

İstanbul'un iş ve yaşam merkezi olan Zincirlikuyudaki yatırımlarını yeni rezidans projesi ile sürdüren Propa İnşaat "Propa Plus Residences"ı lansmana özel fiyat ve vade koşullarıyla satışa sundu.

Beşiktaşlı Dusko Tosic İstanbul'da ev arıyor!

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ev arıyor. Uzun süredir otelde kalan yıldız futbolcu yeni evi için İstanbul'u tırım tırım geziyor.

Dusko Tosic Zincirlikuyudaki evi Haberi

Dusko Tosic Zincirlikuyudaki evi

Habertürk Gazetesi'nden Aytekin Teker'in haberine göre; Beşiktaş'ın Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic ile şarkıcı eşi Jelena Karleusa iki yıldır Üsküdar Acıbadem'de bulunan bir sitede yaşıyordu.

Dusko Tosic ile şarkıcı eşi Jelena Karleusa bu kez Beşiktaş Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidanstan Boğaz manzaralı daire kiraladı. Çiftin 300 metrekarelik dairesinin aylık kirası ise 10 bin dolar.