02 / 05 / 2024

Düşük faiz inşaat sektörünü hareketlendirecek

Düşük faiz inşaat sektörünü hareketlendirecek

Paladyum Beytepe de dahil olmak üzere lüks konut ve modern iş merkezlerine imza atan Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkam Ünal Pala, faizlerin konut alımları için önemli etkenlerden olduğunu kaydetti.

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Tek kuruş zam gelmeyen Opel Combo Cargo'da düşük faiz fırsatı! 

Tek kuruş zam gelmeyen Opel Combo Cargo'da düşük faiz kampanyası sunuluyor. Peki Opel Combo Cargo'nun Ekim 2023 fiyatları ne kadar? İşte son dakika Combo Cargo fiyatları...

CEPTETEB ihtiyaç kredisi: Düşük faiz oranlarıyla hızlı ve kolay başvuru!

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, hızlı ve pratik başvuru süreci ile acil ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunuyor. Ayrıca düşük faiz oranları ile finansal gereksinimlerinizi uygun bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. 70.000 TL'ye kadar nakit sunan bu kredi için kefil veya teminat şartı aranmıyor.

Sıfır ya da 2. el fark etmez! Yapı Kredi Bankası düşük  faiz oranlı taşıt kredisi veriyor!

Araba alacak vatandaşların dikkatine!! Bu kredi sayesinde düşük faiz imkanı ile araba sahibi olabileceksiniz. Peki hangi banka tarafından düşük faizli kredi imkanı sağlanacak? 

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

Düşük faiz politikasına tepki: Yeniden gözden geçirilmeli

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Orhan Turan, finansal kesimin kredi vermesinin daha da zorlaştığını ifade ederek, düşük faiz politikasının amaçlarının tekrar ele alınması gerektiğini söyledi.

Düşük faiz ve yüksek enflasyon ortamında para nereye akıyor?

Yüksek enflasyon ve düşük faiz ortamında güvenli liman bulmaya çalışan, Kur Korumalı Mevduat ile konut yatırımı arasına sıkışan para kendine yeni bir yön arıyor. Altın Fed'in etkisinde, konut tıkandı, kripto paralar krizde, borsada yeni ralli başladı. Peki bu ortamda para nereye akacak?

Tüm arabaları bırakın Opel Mokka'daki indirim ve düşük faiz fırsatına bakın! İşte Mokka fiyat listesi 30 Ağustos 2022!

Opel'in cesur ve kusursuz otomobilleri arasında yer alan Mokka'da hem ek indirim hem de düşük faiz fırsatı başladı. Peki Opel Mokka'nın güncel fiyatları ne kadar? Mokka fiyatları ne kadar? İşte Mokka fiyat listesi 30 Ağustos 2022...

Araba alacaklar hemen Insignia'daki düşük faiz fırsatına bakın! İnsignia fiyat listesi 29 Ağustos 2022!

Yeni bir otomobil almak isteyenler tarafından güncel fiyat listesi merak edilen ve araştırılan Opel Insignia'nın Ağustos ayı fiyatları ne kadar? İşte düşük faiz fırsatı sunulan Opel İnsignia fiyat listesi 29 Ağustos 2022...

Düşük faiz inşaat sektörünü hareketlendirecek Haberi

Düşük faiz inşaat sektörünü hareketlendirecek

BAŞKENT'İN ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe de dahil olmak üzere lüks konut ve modern iş merkezlerine imza atan Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkam Ünal Pala, faizlerin konut alımları için önemli etkenlerden olduğunu kaydetti.  Pala, "Yapılan indirim küçük gibi görünse de piyasayı harekete geçirecek bir hamle. Ayrıca indirimlerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini, bu durumun da özellikle konut sektöründe taleplerin artmasını sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.  Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun (PPK) politika faizini beklentiler doğrultusunda 0.25 puan indirimle yüzde 7.5'e düşürmesi, ekonominin lokomotifi inşaat sektöründe de yankı buldu. Bir süredir beklenen Merkez Bankası'nın faizleri indirmesinin konut sektöründe hareketlilik sağlayacağını ifade eden Pala, "İndirim kararı küçük gibi görünse de piyasayı harekete geçirecek, oldukça yerinde bir karar" diye konuştu. 


Sabah...