19 / 07 / 2024

duvar içi drenaj

duvar içi drenaj

Keyif alanlarımızın bir parçası haline gelen adeta bir yenilenme ve rahatlama vahası olan modern banyoların yaratıcısı Geberit

Adıyaman'da deprem konutları yükseliyor: 31 blokluk projenin örnek dairesi tamam!

Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) inşası devam eden 4 etap, 31 bloktan oluşan projede kaba inşaatı tamamlanan blokların duvar işlemleri yapılıyor. Projede örnek daire de tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

Prof. Dr. Cemalettin Dönmez'den depreme dayanıklı yapılar için 'Şili formülü' önerisi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Dönmez yaptığı açıklamada depreme dayanıklı yapılar için perde duvar kullanımının önemine değindi. 

Arama kurtarma çalışmaları için inşaat malzemeleri deprem bölgesine gönderiliyor!

Arama kurtarma ekiplerinin deprem bölgesinde kullanabilmesi için temin edilen 250 duvar kırıcı (hilti) ile 1 arazi aracı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) askeri kargo uçağı ile Adana'ya gönderildi.

Toshiba duvar tipi klima fiyatları ne kadar? İşte 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Sıcak yaz aylarının gelmesi ile birlikte evi, ofisi veya dükkanı için klimayı almak isteyenler klima fiyatlarını araştırıyor. Toshiba duvar tipi klimalar yeni nesil özellikleri ve üstün teknolojisi ile dikaktleri üzerine çekiyor. İşte fiyat listesi 29 Ağustos 2022...

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Alanya'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Antalya Alanya'da  39 yaşında A.Ç. isimli inşaat işçisi çalıştığı inşaatta duvarın çökmesiyle beton zemine düştü. 5 metreden beton zemine düşen inşaat ustası yaralandı. 

Açelya Apartmanı çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresi lazer tarayıcılarla izlenmişti. İzlemeler sonucunda çevrede yer alan 10 bina için yıkım kararı alındı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Açelya Apartmanı için müfettiş görevlendirdi! 

Çankaya'da geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarı çöken Açelya Apartmanı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık apartmanda yaşanan ihmaller için müfettişleri görevlendirdi. 

İstinat duvarının çökmemesi için nelere dikkat edilmeli?

Binaları korumak için yapılan istinat duvarları doğru inşa edilmediği taktirde yıkımlara sebep olabiliyor. Peki, istinat duvarı neden çöker, istinat duvarının çökmemesi için nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu için imalat ve montaj işleri sözleşmesi imzalandı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parselde yer alan Çayırova 1 nolu deposunun üst katında yapılacak bölme duvar imalat ve montaj işleri için İmalat ve Montaj İşleri Sözleşmesi imzalandı.

Süleyman Soylu İdlib için 10 briket ev bağışladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İdlib'de inşa edilmek üzere 10 briket ev bağışı gerçekleştirdi. Süleyman Soylu, "Temel hedefimiz kış gelmeden orada 50 bin ailenin sırtlarını yaslayabileceği bir duvar oluşturabilmek ve onların umudunu korumaktır." diye konuştu.

duvar içi drenaj Haberi

duvar içi drenaj

Geberit sizi rüyalarınızın banyosuna kavuşturuyor!


Günümüzün yoğun yaşam temposunda iyi hissetme ve rahatlama giderek önemli hale gelirken Geberit duş drenajları, kişisel bakım ve yenilenmenin en önemli alanı banyolar için yenilikçi ve fonksiyonel bir yaklaşım sunuyor.

Geberit sahip olduğu birbirinden farklı tarzda şık zemin ve duvar drenajları ile banyonuzun güzelliğini ortaya çıkarırken ekipmanızı görünmez kılıyor.


Banyonuza Kişisel Bir Dokunuş Katın


Geberit’in yenilikçi duvar içi drenajı banyo dizaynında yeni imkanlar sunuyor. Hem zemin duşlar için duvar içi drenajı zeminden duvara taşıyarak banyolarda yer açıyor. Ferahlık ve şıklık birleşirken aynı zamanda temizlik kolay ve hızlı hale gelerek pratik avantajlar sağlıyor. Parlak krom, paslanmaz çelik, beyaz alpin veya duvarınız ile uyumlu materyal ile kaplayabileceğiniz özel kapak alternatifleriyle banyonuza kişisel bir dokunuş katabilirsiniz. 


Yeriniz ister küçük ister büyük olsun,...