11 / 05 / 2024

Duygu Taj kimdir

Duygu Taj kimdir

Evlerde ve binalarda erkeklere göre çok daha fazla vakit geçiren kadınlar, binaların inşasında henüz arzu edilen düzeyde söz sahibi değiller. 

Duygu Erzurumlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK Enerji İnsan Kaynakları ve Ortak Hizmetler Direktörü Duygu Erzurumlu kimdir? Duygu Erzurumlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Duygu Erzurumlu'nun eğitim hayatı nasıldı?  İşte Duygu Erzurumlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Nazenin Konakları Çengelköy’de teslimler başladı!

Çengelköy’de inşa edilen Nazenin Konakları Çengelköy’de ilk teslimatlar başladı. Proje hakkında bilgi veren Pazarlama Müdürü Duygu Taj, projede en yüksek standartların sağlandığının altını çizdi. 

Konut projelerinin artık olmazsa olmazı bahçe katı!

Nazenin Proje Pazarlama Müdürü Duygu Taj, şehir hayatında bahçeli ev özlemini gidermeye çalışan insanların konut projelerinde bahçe katlarına daha çok ilgi göstermeye başladıklarını ifade etti.

Duygu Demirayak Çeviker kimdir?

Derinyeşil Mimarlık & Danışmanlık’ın kurucu ortaklarından olan Duygu Demirayak Çeviker kimdir? Duygu Demirayak Çeviker hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Duygu Demirayak Çeviker..

Duygu Argunşah kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Argunşah kimdir? Duygu Argunşah, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Duygu Argunşah, ne zamandan beri Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi?

Duygu Görgün kimdir?

Mimar Duygu Görgün kimdir? Duygu Görgün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Duygu Görgün, bugün hangi mimarlık firmasına hizmet veriyor? İşte Mimar Duygu Görgün....

Himmet Duygu kimdir?

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Himmet Duygu kimdir? Himmet Duygu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Himmet Duygu..

Duygu Erten kimdir?

ÇEDBİK Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Duygu Erten, Turkeco İnşaat ve Enerji Ltd. CEO'sudur. DGNB, LEED ve BREEAM ve yerleşme sertifikasyonlarının yanısıra LEED Faculty lisansına sahip tek profesyoneldir. Peki Duygu Erten kimdir? İşte biyografisi...

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Duygu Taj kimdir Haberi

Duygu Taj kimdir

Kadın haklarının sadece 8 Mart Kadınlar Günü’nde değil her gün konuşulması gerektiği bir dönemde yakın zamana kadar ‘erkek işi’ olarak görülen inşaat sektörü kadınların katılımıyla daha kaliteli ve estetik kaygısı yüksek bir iş koluna dönüşmeye başladı.

Özellikle kadınların daha çok kullandıkları, vakit geçirdikleri konutların yine kadınlar tarafından tasarlanmasının hatta inşa edilmesinin öneminin farklı olduğunu belirten Nazenin Proje Satış ve Pazarlama Müdürü Duygu Taj, bu sayede kadınların pratik yaşam deneyimlerini sonraki yapılara aktarabildiklerini açıkladı. 

Tamamlamak üzere oldukları Nazenin Konakları Çengelköy projelerinin her adımında kadınların var olduğunu da sözlerinde vurgulayan Duygu Taj şunları söyledi; “Proje mimarımızdan peyzaj mimarımıza, satın alma uzmanımızdan satış müdürümüze kadar hemen her adımda kadınların söz sahibi olduğu bir proje gerçekleştirdik. Her aşamada ‘acaba biz yaşayacak olsak nasıl yaparız?’ sorusunu hep...