11 / 05 / 2024

düzce 300 yataklı devlet hastanesi ne zaman açılacak

düzce 300 yataklı devlet hastanesi ne zaman açılacak

Düzce’nin Aziziye Mahallesi’nde yapımına başlanan 300 yataklı devlet hastanesi inşaatını gezen Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, son tarihi verdi. Kafkas hastaneyi yapan müteahhitle sıkı bir tarih pazarlığına girdi...

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

Düzce'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Konuralp Mahallesi, Veziroğlu mevkii, 4095 parselde yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 300 bin 35 TL'ye satıyor...

Düzce'ye 300 sosyal konut yapılacak!

Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi için yapılacak olan sosyal konutlara ilişkin bilgiler açıklığa kavuşuyor.  Kimlerin sosyal konut alabileceği netlik kazanırken Düzce'ye de 300 sosyal konut yapılacağı öğrenildi...

Lüleburgaz'a 300 yataklı devlet hastanesi inşa ediliyor!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine 300 yataklı devlet hastanesi geliyor. Yaklaşık olarak 50 dönüm kapalı alana sahip ve 87 milyon 890 bin liraya mal olacak hastanenin 2018 yılı Ağustos ayında tamamlanması planlanıyor.

Adıyaman'da 300 yataklı hastanenin proje ihalesi yapıldı!

Adıyaman Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş, 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin proje ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık!

Toplam 300 daireden meydana gelen Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık daire fiyatları 89 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı üç, 4 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

Düzce Devlet Hastanesi Aralık'ta açılacak!

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Düzcelilerin uzun zamandan beri beklediği ve bir türlü tamamlanamayan 352 Yataklı Devlet Hastanesinin 2015 yılının son ayında yani bir ay sonra açılacağını duyurdu.

Düzce Devlet Hastanesi Aralık ayında açılacak!

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Düzcelilerin uzun zamandan beri beklediği 352 Yataklı Devlet Hastanesinin 2015 yılının son ayında açılacağını duyurdu.

Düzce Hastanesi'nin yüzde 88'i tamamlandı!

AKP Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Hastanesi inşaatının vüzde 88'lik kısmının sona erdiğini ve 300 yatak kapasitesinin 352'ye çıkarıldığını kaydetti.

Ali Fidan Düzce'deki 300 yataklı hastane inşaatını inceledi!

Düzce Valisi Ali Fidan, Aziziye Mahallesinde yapımı devam eden Düzce 300 Yataklı Hastane İnşaatında incelemelerde bulundu. Fidan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ve İl Sağlık Müdürüne, çalışmaları takip etmelerini söyledi.

Mehmet Keleş: Düzce'de çarpık yapılaşma ortadan kalkacak!

Düzce'deki tüm harita bürolarıyla toplantı yapan belediye yönetimi imar uygulamalarına ilişkin çok etkin ve hızlı bir sistem başlatıyor. Yaklaşık 300 hektarlık alan harita büroları tarafından şuyulandranaya tabi tutularak yapılaşmaya hazır hale getirilece

Perilikaya 300 Yataklı Devlet Hastanesi 750 günde tamamlanacak!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Gaziantep Perilikaya'ya 300 yataklı devlet hastanesi yaptıracak. 750 günde tamamlanacak hastanenin ihalesi 25 Mart 2015 tarihinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek.

düzce 300 yataklı devlet hastanesi ne zaman açılacak Haberi

düzce 300 yataklı devlet hastanesi ne zaman açılacak


Yaşanan sıkıntılar nedeniyle bir türlü bitirilemeyen 300 yataklı devlet hastanesi için Düzce’yi ziyaret eden Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, hastanenin yapım işini üstlenen müteahhit Selahattin Çalpan’a 29 Ekim 2014 tarihinde hastanenin bitirilmesini söyledi. Yapılan tarih pazarlığı sonrasında hastanenin en geç 23 Nisan 2015’te açılması kararlaştırıldı.


Düzce’nin Aziziye Mahallesi’nde yapımına başlanan 300 yataklı devlet hastanesi inşaatını gezen Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, son tarihi verdi. Kafkas hastaneyi yapan müteahhitle sıkı bir tarih pazarlığına girdi.


Bakan Yardımcısı Kafkas, hastane incelemesi sırasında yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Burayı yapan müteahhit arkadaş tıkandığın yerlerde bizi arıyorsun biz sana yardımcı oluyoruz. Burada bir müteahhit tavsiye edildi. Bu arkadaşlarımızın eski ekiple ilişkisi yok. Burada bir talihsizlik yaşandı. Sakındığın göze çöp batarmış. Recep Akdağ döneminde ilk çıktığımız ihalede Erzurum’un...