05 / 05 / 2024

Düzce Akçakocada yapılan devremülk

Düzce Akçakocada yapılan devremülk

Düzce Akçakoca'da 69 milyon dolarlık yatırım değeriyle Karadeniz'in en büyük turizm tesislerinden biri olan 5 yıldızlı Sky Tower Hotel, "Devr-i Tatil" projesi ile 110 milyon TL ciro hedefliyor.

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Notersiz yapılan kira sözleşme geçerli mi? Kira kontratında artış oranı yazmıyorsa ne olur?

Kiracılar, kiraladıkları konutlar için ev sahibi ile bir sözleşme imzalarlar. Bu sözleşmede iki tarafında haklarının neler olduğu açık bir şekilde yazılıdır. Peki “Notersiz yapılan kira sözleşme geçerli mi?” İşte detaylar!

Düzce'de 22.5 milyon TL'ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale ediyor.

Düzce'de yatay kentleşme modeliyle yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi!

17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihlerinde meydana gelen depremle sarsılan Düzce'de yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi...

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 875 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Düzce Akçakoca Çiçekpınar Köyü 130 ada 4 parseldeki 18 bin 77 metrekare arsadaki 3.168 metrekare deponun 10 bin ton fındık depolama kapasiteli kapalı depolama alanı "Ferrero Fındık İthalat ve İhracat Tic.A.Ş."ye 1 seneliğine 875 bin TL+KDV bedelle kiraya verildi.

Düzce'de konut iyileştirmelerine yönelik düzenlemeler yapıldı!

Düzce'de deprem tehlikesini en aza indirgemek için yapılan çalışmalar neticesinde konut iyileştirmeleri ve kat sınırlaması yapılıyor.

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Düzce'de sarmaşıkların sardığı ahşap ev ilgi görüyor!

Düzce Akçakoca'da 100 yıl önce yapılmış ahşap evi sarmaşıklar sarınca ilgi odağı haline geldi. Oktay ailesine ait ev, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından koruma altına alındı.

Silivri'de hobi bahçelerinde yapılan kaçak yapılar yıkıldı!

Tarım ya da hayvancılık yapmak amacıyla alınan ya da kiralanan tarım arazileri üzerine bir gecede yapılan kaçak yapılar yıkılmaya başlandı. Silivri'deki ormanda saklı kalmış 21 dönümlük alandaki bir yapı da geçen hafta, 2'inci katı çıkılırken yıkıldı.

Düzce’de deprem riski taşıyan 5 okula yıkım kararı!

Düzce Valiliği, beş okulun deprem riski taşıdığı gerekçesiyle yıkım kararı verdi. Yıkım kararı alınan beş okulun 12 Kasım 1999 Düzce depreminin öncesi yapıldığı vurgulandı

Düzce'de yapıları yıkılan 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı!

Düzce'de meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle yapıları yıkılan ve ağır hasar gören 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı. 

İstanbul’a yapılan yatırımlar artacak!

17 yıllık AK Parti döneminde İstanbul’a yapılan yatırım tutarı toplamda 303 milyar 84 milyon Türk Lirası'na ulaştı. Yeni dönemde de artarak sürecek yatırımlar arasında Kanal İstanbul ve şehir hastaneleri gibi bir çok prestijli projeler de bulunuyor.

Düzce Akçakocada yapılan devremülk Haberi

Düzce Akçakocada yapılan devremülk

Proje, helal turizmin ayrıcalıklarıyla hizmet veriyor. 6 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 24 ay kredi kartsız taksit imkanları ile 6 yıl boyunca kırmızı, mavi, sarı ve beyaz olarak belirlenen dönemlerde S.P.A tesisi, Thalasso Terapi açık büfe yemek, bay ve bayanlara özel açık ve kapalı havuzları ile her şey dahil tatil olanakları...