03 / 05 / 2024

Düzce Doğalgaz Kullanımının Yaygınlaştırılması Kanun Teklifi

Düzce Doğalgaz Kullanımının Yaygınlaştırılması Kanun Teklifi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce İlinin Doğal Sit Alanı İlan Edilmesine ve Düzce İlinde Doğalgaz Kullanımının Yaygınlaştırılması İçin Gerekli Tedbirlerin Alınmasına Dair Kanun Teklifi verdi..

İstanbul'daki kentsel dönüşüm için öneri! Binalarda izolatör kullanımı teşvik edilmeli!

Deprem İzolasyon Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emre Özcanlı,  dünyada en fazla kullanılan deprem izolatörü olduğuna dikkati çekerek, kentsel dönüşüm projelerinde binalarda izolatör kullanımının önemine değindi.

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

Doğalgazda daha az fatura ödemek mümkün mü? İşte doğalgaz ile ısınırken, daha az fatura ödemenin yolları!

Yükselen enerji fiyatları yüzünden kış aylarında tüketiciler yüksek doğalgaz faturaları ödemekten dertli. Ancak daha az fatura ödemek için bazı püf noktalarını ve nasıl tasarruflu kullanılacağını bilmek gerekiyor. İşte detaylar…

Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye 549 milyon dolarlık kaynak! Yenilenebilir enerji kullanımı artırılacak!

Dünya Bankası, kamu kesiminde yenilenebilir enerji kullanımının artırılması amacıyla Türkiye'ye 549 milyon dolar tutarında kaynak ayırdı. İşte ayrıntılar...

Mayıs ayı fiyat istatistikleri resmen açıklandı: Fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu!

Mayıs ayı fiyat istatistikleri Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından resmen açıklandı. Açıklanan detaylara göre Mayıs ayında fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu...

Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay konutlarda ücretsiz doğalgaz kullanılacağının müjdesini vermişti. Peki ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek? Detaylar tek tek sıralandı! 

Bedelsiz doğalgaz kullanımı ile ilgili detaylar tek tek sıralandı. Peki bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek?

TOKİ'den Düzce'ye 48 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konu İdaresi Başkanlığı Düzce 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merkez ilçesinde hayata geçirilecek olan projede 48 konut yer alacak.

Depremzedelerin 4 milyar liralık elektrik ve doğalgaz borçlarının tamamı silindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenenlerin depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz fatura borçlarının silindiğini açıkladı. Buna göre toplam 4 milyar lirayı aşkın elektrik ve doğalgaz fatura borcu silinmiş oldu

İşte faturalar bundan dolayı kabarıyor! Aman bunları yapmayın

Devir ekonomi devri diyerek hayatımıza devam edeceğiz ve israftan kaçınacağız. Havaların soğumasıyla ısınma ihtiyacımız doğalgaz kullanımını çoğalttı. Doğalgazda gelen zamlı faturalar cebimizi yakarken vatandaşta ekonomi yapmanın peşine düştü. 

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımlarının ne zaman yatacağı merakla soruluyor. Şubat ayında yapılacak ödemeler pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Düzce Doğalgaz Kullanımının Yaygınlaştırılması Kanun Teklifi Haberi

Düzce Doğalgaz Kullanımının Yaygınlaştırılması Kanun Teklifi


Düzce İlinin Doğal Sit Alanı İlan Edilmesine ve Düzce İlinde Doğalgaz Kullanımının Yaygınlaştırılması İçin Gerekli Tedbirlerin Alınmasına Dair Kanun Teklifi verildi.


Teklif ile, Düzce ili ve ilçelerindeki taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının koruma altına alınarak, üçüncü derece doğal sit alanı ilan edilmesi; Düzce ili sınırları dahilinde doğalgaz kullanımının teşviki ve yaygınlaştırılması amacıyla doğalgaz aboneliği verilecek konut ve işyeri sahiplerinin yapacakları abonelik ve tesisat kurulum işlemleri dolayısıyla ortaya çıkacak maliyetlerde %50 devlet desteği ve metreküp birim fiyatı üzerinden %40 indirimli gaz satışı sağlanması; Düzce ili ve ilçelerindeki yeşil kart sahibi kişilere ayni yardım olarak sunulan yakıt yardımlarının, doğalgaz yardımı şeklinde yapılması; Düzce ili ve ilçeleri genelinde katı yakıt ile sıvı yakıtların kullanımına sınırlama getirilmesi ve doğalgaz dışında yakıt kullanan kişiler...