03 / 05 / 2024

düzce hızlı tren

düzce hızlı tren

Düzce'de dün gerçekleştirilen ‘Hızlı Tren Paneli- Gelecek Nesiller için Refah: RaHat’ çalıştayında açıklamalar yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş hızlı tren güzergahı için Düzce’nin uygun olduğunu dile getirdi.

Düzce için yüksek hızlı tren raporu hazırlandı!

Hızlı Tren çalışmaları konusunda bir sunum hazırlayan Prof. Dr. Shigeru Kakumoto hızlı trenin Düzce’den geçmesinin gerekliliği üzerine hazırladığı raporda Düzce'nin İstanbul-Ankara gibi büyük şehirlerin ortasında yer almasına dikkat çekti.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İstanbul'dan Ankara tam 80 dakika olacak! Süper hızlı tren geliyor! 

İstanbul Ankara arasını 80 dakikaya düşürecek Süper Hızlı Tren projesi geliyor. Bakan Uraloğlu, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı'nın ön proje çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Zamların ardı arkası kesilmedi: Hızlı tren biletlerine dev zam geldi!

TCDD, Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine zam haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte zamlı yeni tarife...

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesiyle ilgili son dakika gelişmesi! Seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren projesi tamamlandığında Ankara İzmir arası 14 saat olan seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini söyledi. 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı 20 günde 70 bin yolcu taşıdı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek, 20 günde gerçekleştirilen 120 seferde 70 bin yolcunun seyahat ettiğini dile getirdi. 

Hızlı tren hattıyla Trabzon-Ankara arası 4,5 saat olacak!

Trabzon-Ankara arası hızlı tren hattıyla seyahat süresi 4,5 saate düşecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bakana ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

O iki şehir arası yolculuk 12 saat yerine 2 saate düşecek! Hızlı tren ne zaman açılacak!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni hızlı tren hattının ne zaman açılacağını kamuoyuna duyurdu.

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Hızlı Tren bileti fiyatlarına dördüncü zam, yüzde 30 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya...15 Haziran 2022 fiyat listesi

Ulaşımda zam yağmuru bu kez de Yüksek Hızlı Tren'i de vurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hızlı Tren bileti fiyatlarına yüzde 30 zam yaptı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara,İstanbul, Konya... İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi..

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

düzce hızlı tren Haberi

düzce hızlı tren


Düzce Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan ‘Yüksek Hızlı Tren’ için çalıştay yapıldı. Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi işbirliği ile ‘Hızlı Tren Paneli- Gelecek Nesiller için Refah: RaHat’ başlıklı çalıştayta konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş hızlı tren güzergahı için Düzce’nin uygun olduğunu belirtti.


Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları Genel Müdür Yardımcısı İsmail H. Murtazaoğlu, protokol üyeleri, konusunda uzman yerli ve yabancı konuklar, öğretim elamanları, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.  Programın açılış konuşmaları bölümünde konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, hızlı treninin Düzce için öneminden söz etti. Başkan...