18 / 05 / 2024

Düzce Memur Sen binası

Düzce Memur Sen binası

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Memur-Sen binası açılış törenine katıldı. Törende konuşan Başkan Keleş, sivil toplum kuruluşların kurumlar açısından önemine dikkat çekti.

Memurlardan yüzde 70 zam talebi! Memur-Sen bir bir açıkladı: Enflasyon farkı geçmişe dönük alacağımızdır!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, enflasyon farkının geçmişe dönük alacak olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Memur-Sen'den zam teklifine güncelleme talebi! Toplu sözleşmede son durum ne? Memura ne kadar zam gelecek? 

Memur-Sen, kamu işvereninin, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme görüşmelerinde geçtiğimiz gün verdiği teklifi güncellemesini talep etti. İşte söz konusu o açıklamanın detayları...

Memur-Sen Başkanı: En düşük memur maaşı 30 bin lira olmalı

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın bugün memurda 30 binin altına alan bir adamın hayatta kalma şansı olmadığını belirterek zam talebini yeniledi. İşte detaylar...

Memur-Sen açıkladı: Toplu sözleşme masasında ÖTV ayrıntısı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ÖTV zamlarına ilişkin konuştu. Fiyat artışlarının sabit gelirlilerin ve emeklilerin alım gücü daha da düşüreceğine dikkat çeken Ali Yalçın, işverenin toplu sözleşme masasında bunu dikkate alması gerektiğinin altını çizdi. 

Memur Sen açıklama yaptı! Baskılar yüzünden üyelikler iptal ediliyor!

Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, sendikada üye sayısının düştüğünü belirtti. Bu düşüşü sendika üzerindeki baskılara bağlayan Memur Sen'in il temsilcisi Kamuran Aşkan gazetecilere açıklama yaptı.

Büro Memur-Sen'den zam için Temmuz beklenmesin çağrısı: En düşük memur maaşı, işçi maaşının yarısı kadar! 

Memurlar zam çağrılarını yineleyerek, en düşük memur maaşının, kamu işçilerinin maaşının yarısı kadar olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Memur-Sen'den 3600 ek gösterge çalışmasıyla ilgili şaşırtan açıklama: Yansımasını bilmiyoruz

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, hükümetin 5 milyondan fazla memur ve emekli maaşlarında iyileştirme olacak dediği "3600 ek gösterge düzenlemesini" değerlendirdi. Ali Yalçın, "Detayları henüz görmedik artış olacak demek için erken" dedi.

Düzce Memur-Sen binası açıldı!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Memur-Sen binası açılış törenine katıldı. Törende konuşan Başkan Keleş, sivil toplum kuruluşların kurumlar açısından önemine dikkat çekti.

Memur-Sen TOKİ İkinci Etap 1054 Konut Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Memur-Sen TOKİ İkinci Etap 1054 Konut Anahtar Teslim Töreni"nde, kendilerinin yuva yapmakla birilerinin de yıkmakla uğraştığını söyledi.

Mehmet Keleş: Düzce'ye yeni bir çehre kazandıracağız!

Düzce'yi 30 Mart seçimlerinin ardından hummalı bir çalışma aldı. Ara sokaklarda dahi baş gösteren bu titiz çalışma gün geçtikçe büyüyor, Düzceliler her geçen gün farklı bir çalışmaya seyirci oluyor. Peki ya Düzce'yi hangi yenilikler bekliyor?

Düzce'de kazı yapan iş makinesi, doğalgaz hattını deldi!

Düzce Aziziye Mahallesi Çayır Sokağı'nda Nihat Yıldız'a ait arazide kazı yapan iş makinesi, yer altından geçen doğalgaz hattına zarar verdi. Delinen boru yarım saatlik çalışma ile onarıldı.

Düzce'de 6 adet satılık gayrimenkul: 3 milyon 34 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 34 bin 475 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Düzce 1. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de satılık gayrimenkul 2 milyon 320 bin 365 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 320 bin 365 TL olarak belirlendi.Gayrimenkulün satışı Düzce 2. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Memur Sen binası Haberi

Düzce Memur Sen binası


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Memur-Sen Düzce hizmet binasının açılış törenine katıldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın da bulunduğu törende konuşan Başkan Keleş, sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına dikkat çekerek sosyal hayat ile kurumlar açısından taşıdığı öneme vurgu yaptı. Başkan Keleş:”Memur-Sen tarafından yapılan çalışmalar ve girişimler sayesinde Düzce’de faaliyet gösteren Memur-Sen Düzce Şubesi yepyeni bir hizmet binasına kavuştu. Bu hizmet memurlar açısından büyük bir önem taşımaktadır. Yeni yapılanma ve yeni hizmet binası sayesinde bu aktif sivil toplum kuruluşunun çok daha verimli çalışmalar yapacağına inanıyorum. Yeni hizmet binası hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.




Düzce...