03 / 10 / 2024

Düzce öğretmenevi sorunu

Düzce öğretmenevi sorunu

Düzce'ye yeni bir öğretmenevi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a iletti..

Rezerv alan sorunu: Düzce'de, Van'da böyle olmadı, devlet  insanların parsellerini alıp kar etmeyi hiç düşünmemişti!

Hatay'da 'rezerv alan' sebebiyle direnişin devam ettiği Akevler Mahallesi'ndeki yurttaşlarının avukatı Ecevit Alkan, "Düzce'de, Van'da böyle olmadı, devlet  insanların parsellerini alıp kar etmeyi hiç düşünmemişti" dedi. İşte ayrıntılar ve son durum...

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Düzce Kaynaşlı'nın imar planına onay!

Düzce'nin yapılaşma sorunu en fazla olan ilçeleri asında gösterilen Kaynaşlı için hazırlanan yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanıp askıya çıkarıldı.

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Düzce'ye yeni bir öğretmenevi yapılacak mı?

Düzce'ye yeni bir öğretmenevi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a iletti..

Düzce Gümüşova'daki köylerin ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı bazı köylerin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Arslan'a iletti..

Düzce'deki Yaka köyünün sorunları meclise taşındı!

Düzce'nin Merkez ilçesine bağlı Yaka köyünün bir kısmının belediye sınırları içerisine alınması ve köyün sadece mücavirdeki kısmına doğalgaz hizmeti verilmesi sorunu meclis gündemine taşındı..

Düzce'deki Beyciler Mahallesi'nin 12 sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce İli Beyciler Mahallesi'nin çeşitli sorunlarını meclis gündemine taşıdı. Tanal, Bakan Soylu'ya 12 soru sordu..

Düzce Belediyesi'den barınma sorunu yaşayan aileye yardım eli!

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri barınma sorunu yaşayan çift için yeni bir yaşam alanı oluşturdu.

Düzce'deki pazaryeri sayısı artacak!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni yapılacak pazaryerleri ile Düzce’de uzun yıllar pazaryeri sorunu yaşanmayacağını belirtti.

Düzce Belediyesi otoban bağlantı yolu için ihale düzenleyecek!

Düzce’nin uzun zamandır gündemini meşgul eden otoban bağlantı yolu sorunu en kısa süre içinde çözüleceğinin sözü alındı. Yol, Organize Sanayi Bölgesi'ni direk olarak otobana bağlayacak...

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Düzce öğretmenevi sorunu Haberi

Düzce öğretmenevi sorunu


CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'ye yeni bir öğretmenevi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularının Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Tanal önergesinde "Karadeniz'e, Ankara'ya, Trakya'ya, Bursa'ya ve İstanbul'a bağlayan bir yolların geçtiği merkez ilimiz olan Düzce'de kutsal bir görev icra eden öğretmenlerimizin ihtiyacını karşılayacak bir Öğretmenevi bulunmamaktadır. Düzceli öğretmenlerden ulaşan bilgilere göre, Düzce'de deprem zamanı barakalardan yapılan bir prefabrik bina, Öğretmenevi olarak kullanım görmektedir." diyerek buna ilişkin olarak 4 soru sordu.


Tanal'ın soruları

1- Öğretmenlerin sosyal ihtiyaçlarını karşılayabileceği, düğünlerini, özel gün toplantılarını yapabilecekleri daha işlevsel bir Öğretmenevi'ne ihtiyaç olduğu halde neden yapılmıyor?


2- Düzce'deki Öğretmenevi binasının, yenisinin yapılması düşünülmüyor mu?


3- Düzce'deki prefabrik Öğretmenevi, öğretmenlerin ihtiyaçlarını karşılamaya yeterli mi?


4- Düzce'deki Öğretmenevi öğretmenlere ne gibi sosyal hizmet imkanları...