11 / 05 / 2024

Düzce plan değişiklikleri

Düzce plan değişiklikleri

Düzce Belediye Meclisi tarafından yapılan imar plan tadilat ve değişikliklerine ilişkin düzenlemeler belediye imar ve şehircilik müdürlüğü salonunda bir ay süreli olarak askıya çıkarılıyor.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Özelleştirilecek olan bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı

Özelleştirme kapsamı doğrultusunda yer alan Çanakkale ve İstanbul'daki taşınmazlara yönelik imar planı değişiklerinin onaylanması kararlaştırıldığı duyuruldu.

Türkiye’deki hangi gayrimenkuller ihale ile satıldı, nerelerde imar planı değişti?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Türkiye’deki bazı taşınmazlara ilişkin satış ve imar planı değişiklikleri kararlarını Resmi Gazete’de yayımladı. Peki bu karara göre ülke genelinde hangi taşınmazlar kimlere satılıyor?..

Eyüpsultan Pirinççi Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 Ölçekli İstanbul İli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 1/5000 Ölçekli Revizyon + İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon + İlave Uygulama İmar Planı askıda...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi çevre düzeni planı değişikliği askıda!

İstanbul İli 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği (İstanbul İli Bakırköy İlçesi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ve Çevresi) askıya çıkarıldı.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Çayırova imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli, Çayırova İlçesi Şekerpınarı 2 Mah. Bulunan Muhtelif Parsellere İlişkin 82,83 Ha Alanda 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği,1/5000 Ölçekli NİP Değ.ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Tuzla Aydıntepe 1/100.000, 1/5000 ve 1/1000 plan değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydıntepe Mahallesi 475, 479, 480, 490, 3499 parseller ve 113 Ada 24, 25 parsellere ilişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Avcılar Firuzköy 1/1000 ve 1/100.000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi Firuzköy Mah. Eski 4434, 4435 sayılı Parseller, Eski 5955, 6339 sayılı Parsellerin Bir Kısmı İle Kadastral Yola İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değiş., 1/5000 Ölçekli NİP Değiş. ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kuşadası'ndaki taşınmazın imar planı değişikliği onaylandı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan taşınmaza ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Kanal İstanbul'un çevre düzeni planı değişti!

Kanal İstanbul'un 2011 yılında hazırlanan tanıtımındaki ilk çevre düzeni planı değişti. Bugünkü tanıtım filminde bölgede gökdelenler bulunmuyor, adeta yemyeşil bir kasaba görülüyor.

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazlara ilişkin satışlar ve imar planı değişiklikleri onaylandı!

Sümer Holding AŞ adına kayıtlı 2 taşınmazın satışı ve Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesine kayıtlı bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişikliklerine yönelik olan ÖİB tarafından verilen kararlar onaylandı.

Düzce plan değişiklikleri Haberi

Düzce plan değişiklikleri


Düzce Belediye Meclisi tarafından yapılan imar plan tadilat ve değişikliklerine ilişkin düzenlemeler belediye imar ve şehircilik müdürlüğü salonunda bir ay süreli olarak askıya çıkarılıyor. İmar ve Şehircilik müdürlüğü yetkilileri imar planı tadilat talebinde bulunan kişilerin düzenlemelere ilişkin planları süresi içinde izlemeleri gerektiğini belirttiler.


Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, mahalle ya da parsel bazlı plan düzenlemeleri yer sahiplerinin bilgilenmeleri ve mağduriyetlerinin önlenmesi için askıya çıkarılıyor. Yasa gereği, söz konusu düzenlemeler müdürlük salonunda bir ay süreli olarak askıda kalıyor. Yetkililer, mecliste gelen imar planı tadilat taleplerinin de aynı statü içinde askıya alındığını belirterek, yer ve talep sahibi kişilerin düzenlemelere ilişkin gelişmeleri süresi içinde takip etmeleri gerektiğini dile getirdiler. 



Düzce...