03 / 05 / 2024

düzce yol çalışması

düzce yol çalışması

Düzce Selahattin Olcar Köprüsünden yeni otogara giden yol genişliyor. Belediye ekiplerince başlanan çalışmalar kapsamında kamulaştırması yapılan alanlarda hafriyatlar iş makineleri aracılığıyla kaldırılmaya başlanıldı.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

Reysaş GYO Düzce deposunun iskanı alındı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Düzce İli Merkez İlçesi Arapçiftliği Mahallesi 2177 Ada 2 Parsel'deki 15.253,87 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen 3.781 metrekarelik üç bloktan oluşan deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi (İskan) alınmıştır.

Kanarya'daki kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kanarya Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışması Kovid-19 sürecinde hızlandı. Genellikle bodrum katlarındaki tekstil atölyelerinden ekmeğini kazanan ve kalabalık evlerde yaşayan insanlar, kentsel dönüşümle ilgili konuştu...

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Diyarbakır Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor...

Uzungöl'ün çevre düzenlenmesi için proje çalışması başlatıldı!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kolçak yaptığı açıklamada Uzungöl'ün çevre düzenlenmesi için proje çalışması başlatıldığını söyledi.

Düzce'de kentsel dönüşüm süreci başladı!

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarının Düzce'de yeterli seviyeye ulaşması ve risk altında olan binaların yerine Deprem Yönetmeliğine uygun sağlam binalar inşa edilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Elazığ'da köklü bir dönüşüm çalışması başlatacağız!

Çevrecilik ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum TOKİ'nin 400 konut yapımı için projelendirme çalışmasına başladığını belirterek; "Bir de elimizde 400 rezerv konut var. Bunları da bilhassa binaları yıkılan vatandaşlarımızla görüşmek suretiyle değerlendireceğiz" dedi...

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

134 ilçede 163 kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanı Bulut, şu anda 59 il, 134 ilçede 163 kentsel dönüşüm çalışmasının devam ettiğini belirtti...

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

düzce yol çalışması Haberi

düzce yol çalışması

Düzce Selahattin Olcar Köprüsünden yeni otogara giden yol genişliyor. Belediye ekiplerince başlanan çalışmalar kapsamında kamulaştırması yapılan alanlarda hafriyatlar iş makineleri aracılığıyla kaldırılmaya başlanıldı. 27 Ekim’de açılacak olan yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali için hazırlıklar aralıksız sürdürülüyor. Ulaşım anlamında sıkıntı yaşanmaması adına belediye ekiplerince otogara giden yollarda çalışmalar yapılmaya başlanıldı. Haydar Gördebil Bulvarından Selahattin Olcar Köprüsü istikametinde giden yolda ekiplerce kamulaştırılması yapılan alanlarda hafriyat kalıntıları kaldırılmaya başlanıldı. Yeni Otogarın açılması ile birlikte Selahattin Olcar Köprüsünde tek şeritten sağlanan trafiğin çift yönlü olarak sağlanacak olmasından dolayı başlanan çalışmaların kısa süre içerisinde bitirilmesi...