06 / 07 / 2024

Düzcede heyelan meydana geldi

Düzcede heyelan meydana geldi

D-655 Batı Karadeniz bağlantı yolunda meydana gelen heyelan yüzünden ulaşım, tek şeritten kontrollü sağlanıyor. Alınan bilgiye göre, bağlantı yolunun Akçakoca istikametindeki Tepeköy mevkisinde toprak kayması meydana geldi.

Talih Özcan: 1999 Düzce depreminde evini kaybedenlerden geçmişe dönük kira isteniyor!

1999'daki Düzce'de meydana gelen depremin ardından, evsiz kalan vatandaşlardan geçmişe dönük kira bedeli istendiği gündeme geldi. İşte Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan'ın konuya ilişkin o açıklaması...

Prof. Dr. Ahmet Ercan il il işaret etti! Ercan'dan er ya da geç deprem olacak uyarısı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Doğu Anadolu Fayı'na dikkat çekerek gerilmenin sürdüğünü kaydediyor. Dün gece meydana gelen Sivas ve Adıyaman'daki depremlerin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, fay hattına dikkat çekerek önemli uyarılar yaptı.

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

İzmir’deki depremin ardından Naci Görür'den kritik açıklama!

İzmir'de dün gece meydana gelen depreme ilişkin Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı. İşte detaylar...

Renault hayranları bu habere çok üzülecek! Yüzde 12 zam geldi! İşte yeni fiyatı

Döviz kurunda meydana gelen yükselişle beraber otomobil markaları peş peşe zam yapmayı sürdürüyor. Haziran ayının başında yüzde 4-5 seviyesinde zam yapan Renault, Aradan 9 gün geçtikten sonra yüzde 12 civarında bir yükseliş daha yaptı.

İkinci el almak isteyenler acele edin! 1 senede yüzde 85 zamlandı

Küreselde meydana gelen olaylar ile beraber otomobil piyasasındaki yükseliş sürüyor. Döviz kurunda meydana gelen ve küreselde meydana gelen çip krizinin arkasından sıfır ve ikinci el otomobil ücretleri uçuşa geçti. 2022 senesinden günümüze kadar ikinci el otomobil piyasasının yüzde 85 seviyesinde yü

Uzmanların açıklamasını duyanlar şok oldu! Dolar kuru 1 ay sonra tam bu kadar olacak

Döviz kurunda meydana gelen dalgalanmalar ile beraber ekonomistlerden ve uzman isimlerden açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Dolar ve Euro öngörüsü yapan ekonomi analistleri ise yatırımcıları şok etti. 

Süt üretiminde sert düşüş! Resmen dibi gördü!

2023 yılı ocak ayında 874 bin 67 ton olan ticari süt işletmeleri tarafından toplanan inek sütü miktarı şubatta yüzde 9,2 oranında düşerek 793 bin 384 tona indi. Süt ürünleri arasında ise en keskin düşüş tereyağında meydana gelirken, şubat ayında beyaz et üretimi de aylık yüzde 8,1 oranında azaldı.

Neva Yalı İzmir nerede? Neva Yalı fiyat listesi!

Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilen Neva Yalı İzmir projesi dört bloktan meydana geliyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Neva Yalı İzmir satışta! Yeni proje!

Rönesans Holding tarafından, Neva Yalı İzmir projesi hayata geçiriliyor. Dört bloktan meydana gelen projede 1+1, 2+1 3+1 4+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Rakamı duyanlar döviz bürolarını arşınladı! Selçuk Geçer dolar tahmini ile uykuları kaçıracak!

Döviz kurunda meydana gelen her hareketlilik vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar 19 TL sınırına dayandığı şu sıralarda ünlü ekonomist Selçuk Geçer, birtakım değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

Depremde İstanbul'un hangi semtleri daha riskli? 

Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem bina dayanıklılığının ne kadar önemli olduğunu bir defa daha ortaya çıkardı. Peki depremde İstanbul'un hangi semtleri daha riskli? 

Kandilli'den Marmara için şok açıklama! Beklenen büyük İstanbul depremi...

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Düzce'de meydana gelen depremde yaklaşık 7-8 kilometrelik bir fay parçasını kırıldığına dikkat çekti. Peki bu deprem Marmara depremini tetikleyecek mi? İşte ayrıntılar...

Düzcede heyelan meydana geldi Haberi

Düzcede heyelan meydana geldi

D-655 Batı Karadeniz bağlantı yolunda meydana gelen heyelan yüzünden ulaşım, tek şeritten kontrollü sağlanıyor.


Alınan bilgiye göre, bağlantı yolunun Akçakoca istikametindeki Tepeköy mevkisinde toprak kayması meydana geldi. İstinat duvarının yola yıkılması sonucu 500 metrelik bölüm ulaşıma kapandı.


Karayolları ekipleri, temizleme çalışmalarını sürdürüyor. 


Bağlantı yolunda ulaşım, tek şeritten kontrollü...