23 / 05 / 2024

Düzcede yeni çevre yolları mı açılacak

Düzcede yeni çevre yolları mı açılacak

Düzce Belediyesi’nin haftalık olarak gerçekleştirdiği ve üst yönetim ile birim müdürlerinin katıldığı koordinasyon toplantısında açıklama yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ‘ Yaz dönemi boyunca çevre yollarının açılması ve bunların asfaltlanmasına ağırlık veriyoruz’ dedi.

Dünyada 'yeni şehir' furyası başladı!

Dünya nüfusunda hız kesmeden devam eden artış, yaşanan çevre sorunları, teknolojik gelişmeler gibi nedenler ülkeleri de yeni arayışlara itiyor. Daha önce örnekleri olan 'yapay' kentlerin, önümüzdeki senelerde daha sık gündeme gelmesi bekleniyor.

TOKİ'den 6 ile 1.700 konut yeni konut geliyor! Tarihler tek tek açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 1.700 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin yeni projelerinin ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak.

TOKİ'den 4 şehre binden fazla yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde dört yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projelerde toplam 1.008 yeni konut yer alacak.

Günlük kiralamada yeni dönem! Piyasaya doping olacak

Günlük konut kiralamayla ilgili yasal düzenlemede yeni dönem başladı. İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Komite Başkanı Hakan Akdoğan, yeni düzenlemenin gayrimenkul piyasasına olumlu yansıyacağını, hem kiracıya hem de apartman sakinlerine yarayacağını ifade etti.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Isparta projesi için start verdi! Sütçüler'e 124 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta projesinin ihalesini 2 Ekim 2023 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirecek.

Emeklilik için gereken prim günü sayısı 7200'e düşüyor: Yeni düzenleme detayları

Emeklilik süreci, farklı meslek grupları ve sigorta kollarına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Son zamanlarda gündeme gelen önemli bir gelişme ise emeklilik için gereken prim günü sayısının düzenlenmesi ile ilgilidir. İşte 1 milyon kişiyi yakından ilgilendiren yeni emeklilik düzenlemesi..

Kredi faizleri yükseldi, ev satışları düştü! Yeni konut projeleri başlayamadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredi faizlerinin yüksekliği sebebiyle sektörde gayrimenkul satışlarının ciddi oranda düştüğünü ve yeni projelerin yapılmadığını belirtti.

TOKİ İstanbul Tuzla projesiyle 622 yeni konut geliyor! İstanbullular dikkat!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. TOKİ Tuzla projesi 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak.

Kentsel dönüşümde yeni formül: Kira desteği yerine ücretsiz 'geçici ev' verilecek!

İstanbul'da olası depreme karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken kira desteği dışında yeni formüller gündemde. Bu kapsamda hak sahibine kira desteği yerine "geçici ev" tahsis edilebilir. İşte detaylar...

GYODER'den kiraları düşürecek 'Yeni Konut Modeli'

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği emlak piyasasında denge sağlamak amacıyla yeni bir proje başlattı. Proje kapsamında kiraların düşürülmesi hedefleniyor. İşte detaylar...

TOKİ'den Sivaslılara müjde! O ilçedeki yeni konutlar için beklenen tarih geldi!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yeni projeleri için de beklenen tarihler geldi.    

İş dünyası yeni asgari ücreti değerlendirdi

​​​​​​​Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 3’üncü toplantısının ardından yeni asgari ücret belli oldu. Yeni asgarin ücret 11 bin 402 liraya yükseldiği duyuruldu. Yeni asgari ücret, iş dünyası tarafından da pozitif karşılandı.

Düzcede yeni çevre yolları mı açılacak Haberi

Düzcede yeni çevre yolları mı açılacak


Düzce Belediyesi’nin haftalık olarak gerçekleştirdiği ve üst yönetim ile birim müdürlerinin katıldığı koordinasyon toplantısında açıklama yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ‘ Yaz dönemi boyunca çevre yollarının açılması ve bunların asfaltlanmasına ağırlık veriyoruz’ dedi.


Belediyeye ait şantiyede ve asfalt plentinde tam mesai yapıldığını vurgulayan Başkan Mehmet Keleş, yaz dönemi sonuna kadar programlanan çevre yollarının tamamının açılacağını ve alt yapılarının hazırlanmasından sonra da asfaltlanacağını belirtti. Düzce’nin kuzey ve güney çevre yolları ağı ile çevrildiğini hatırlatan Başkan Mehmet Keleş bu konuda şu görüşlere yer verdi ‘ Şehrin kuzey ve güney genişlemesini sağlamak ve D-100 bağlantılarını artırmak için çevre yolları açıyoruz. İmar ve şehircilik müdürlüğümüz tarafından hazırlanan planlama dahilinde kamulaştırma çalışmaları yapılıyor, ardından da hiç geciktirmeden alt yapılarını hazırlıyoruz. Sonrasında da Fen işleri...