24 / 07 / 2024

düzcedeki evlerin su sıkıntısı

düzcedeki evlerin su sıkıntısı

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün Kalıcı Konutlar 12. Bölgede gerçekleştirdiği çalışmalarla 200 hanenin su sıkıntısı son buldu.

Yurt dışından 20 milyon TL'ye ev alınır mı? İşte İngiltere'de 20 milyon TL'ye satılan devasa evler...

Son zamanlarda Türkiye'de uçuşa geçen konut fiyatları sebebiyle, yurt dışındaki evlerin fiyatları sık sık gündem oluyor. Peki Yurt dışından 20 milyon TL'ye ev alınır mı?

Roborock Q7 max robot süpürgenin fiyatı resmen çakıldı! Kapış kapış gidecek!

Son dönemlerde evlerin en popüler elektrikli ürünlerinden biri robot süpürge oldu. Robot süpürgeler, kullanımı ve teknolojisiyle ev temizliğinde temizliği yapan kişilere hiç gerek duymamasıyla oldukça popüler hale geldi. Roborock da bu kapsamda uygun fiyatlı bir robot süpürge üretti.

İstanbul'da barajlar son 16 yılın en düşük seviyesinde, su seviyesi yüzde 20'nin altına indi

Yağışların azalmasıyla beraber İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranıda maalesef bugün itibarı ile yüzde 20'nin altına düşerek son 16 senenin aynı dönemine göre en düşük seviyeye indi. İşte haberin ayrıntıları...

Online oyun oynarken dolandırıcıların tuzağına düşmeyin! Siber suçlular oyun tutkunlarına hangi tuzakları hazırlıyor?

Dijital dünyanın eğlenceli alanlarından biri olan çevrim içi oyunlar aynı zamanda büyük bir ekonomi de oluşturuyor. Siber suçlular da bu dünyada gelir elde etmek için tuzaklar kurup farklı dolandırıcılık yöntemleri kullanıyorlar.

Grundig kurutma makinesi MediaMarkt’ta cazip fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, son dönemlerde evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyası haline gelen kurutma makinesi konusunda büyük bir adım attı. GRUNDIG GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’ni satışa çıkaran MediaMarkt, 9 taksit imkânı da sundu.

Tefal RG8577 X-Plorer Serie 75 S Max Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge kaç TL? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge, iki aşamalı temizleme sistemi ve dört kademeli su kapasitesiyle evinizde ihtiyaç duyduğunuz her noktaya giderek kusursuz bir temizlik performansı sunar.

Su yolu altın setlerde büyük fırsat! Düğünü olanlar koşun hemen bakın! Elizi 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Düğünler için en çok satın alınan setlerden olan su yolu altın setlerin fiyatları merak ediliyor. Elizi'de su yolu fiyatları düştü. Peki su yolu set fiyatı ne kadar? İşte 31 Aralık 2022 Elizi su yolu set fiyatı...

Bunları yaparsanız su faturanız yarıya düşecek! Su faturasını düşürmenin püf noktaları…

Su, doğal gaz, elektrik, telefon ve internete gelen zamlar vatandaşın bütçesini sarsmaya devam etse de bazı şeyleri değiştirmek elimizde. Mesela su faturasındaki tutar. Gelen zamlarla birlikte daha da strese sokan faturayı nasıl düşürebiliriz? İşte su faturasını düşürmenin pratik yolları…

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

Borsa operasyonunda tutuklananlar arasında ünlü turizmci de var

Bankacılık hisselerinde yaptıkları yasa dışı işlemler nedeniyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince İstanbul, Muğla ve Balıkesir'de yapılan baskılan sonucunda gözaltına alanın 8 kişiden beşi tutuklanarak cezaevine konuldu. Tutuklananlar arasında ünlü bir turizmcinin de

Devlet Su İşlerinde çalışma imkanı! KPSS şartı yok! İşte başvuru detayları!

Devlet Su İşlerinde çalışma imkanı. Son dönemde Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımlarını arttırdı. İşte detaylar!

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

düzcedeki evlerin su sıkıntısı Haberi

düzcedeki evlerin su sıkıntısı

Kalıcı Konutlar 12. Bölgede suyun basıncının düşük olması sebebiyle yıllardır yaşanan su sıkıntısı Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla son buldu.

İller Bankası tarafından yapılan su deposunun binaların son katlarıyla aynı kotta olması düşük su basıncına sebep oluyor bu nedenle binaların üst katlarına yeterli miktarda su ulaşmıyordu. Kalıcı Konutlar 12. Bölgede başlatılan çalışmalarla Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından 7.5 KW’lık dik mil hidrofor sistemi kuruldu ve 90’lık polietilen borudan 250 metrelik hat çekildi. Ayrıca Terfi İstasyonunun içerisine yapılan tek bir pompa ile 200 haneye suyun yeterli miktarda ulaşması sağlandı.

Daha önceki sistemde her binanın girişinde bulunan ve gürültü sebebiyle vatandaşların şikayetine sebep olan pompalar da kaldırılarak gürültü kirliliğinin önüne...