09 / 05 / 2024

düzcedeki sosyal alanlara düzenleme

düzcedeki sosyal alanlara düzenleme

Düzce’nin tüm mahallelerinde park ve sosyal tesis alanlarına ilişkin yeni projeler geliştiriliyor. Eksik olan mahallelerde park ve bahçeler yapılacak, ayrıca sosyal tesis alanları oluşturulacak.

Kapital Gayrimenkul'den Esenyurt'a 2 bin konutluk yeni proje geliyor! 

Kapital Gayrimenkul Esenyurt'ta 2 bin konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede konutların dışında ticari alanlara da yer verilecek.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Yargıtay'dan emsal tahliye kararı!

Ev sahibi ve kiracı savaşları gündemden düşmezken sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Hukukbil de Yargıtay'dan ev sahipleri lehine bir sevindirici kararı paylaştı. İşte o paylaşım...

Tokatköy Kentsel Dönüşüm projesinin tamamlanma seviyesi yüzde 70 oldu!

Beykoz’un ilk ve Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projesi, ilçe sakinlerini depreme dayanıklı, güvenli evlere ve düzenli sosyal alanlara kavuşturacak “Tokatköy Kentsel Dönüşüm” Projesi’nin inşaat seviyesi yüzde 70'e yaklaştı. İşte detaylar...

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

Emlak ilanları için yeni düzenleme! Sosyal medya mercek altına alındı!

Ticaret Bakanlığı’nın son aylarda emlak ilanlarıyla ilgili düzenleme ve denetimleri sürerken, sosyal medya platformlarında paylaşılan ilanlar da mercek altına alındı.

Emeklilikte yeni dönem detayları belli oldu

TBMM'ye sunulan On İkinci Kalkınma Planı'na göre, emekli aylık bağlama sistemi yeniden düzenlenecek. Sosyal güvenlik sistemindeki yeni planlamalar ve düzenlemeler belli oldu. İşte ayrıntılar...

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Sosyal destek ödemelerine kallavi zam müjdesi! Acil bakın!

Pek çok kişinin gündeminden düşmeyen sosyal destek ödemelerine kallavi zam müjdesi geldi. Acilen bu son dakika detaylarına bakın...

KPSS'den düşük puan alanlara son dakika müjdesi! Kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacak!

KPSS'den düşük puan alanların beklediği müjde sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacağı belirtildi.

Araç sahipleri acil baksın! MTV üçüncü taksit son ödemeler ne zaman yapılacak? Ek MTV iptal mi oldu? 

Son dönemlerde sosyal medyada sıkça dolaşmaya başlayan ''Ek MTV iptal oldu'' konusu kafaları karıştırdı. Peki gerçekten ek MTV iptal mi oldu? MTV üçüncü taksit son ödemeler ne zaman? 

Pandemi döneminde ceza alanlara sevindirici haber! Cezalar 2000 TL şeklinde iade edilecek!

Koronavirüs salgını sürecinde maske takma mecburiyeti ve diğer pandemi kısıtlamalarına riayet etmeme durumunda verilen idari para cezaları konusunda kritik bir evreye giriliyor. En son açıklanan bilgilere bakılırsa, ceza kesilen vatandaşların hesaplarına bu cezaların bir bölümü geri aktarılacak.

Şartları karşılayan ailelere 3 bin 200 lira!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 milyondan fazla vatandaşa düzenli sosyal yardım yapıldığını duyurdu. Ayrıca, belli bir gelirin altında olanlara her ay 3.200 TL sosyal yardım parası ödeneceği açıklandı. Başvurular yeniden başladı. İşte tüm detaylar...

Asgari ücrette 2 formül! Gözler kritik tarihe çevrildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in asgari ücrete ara zam açıklamalarının ardından gözler yeniden asgari ücrete döndü. Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, 2 farklı tahmin yaptı.

düzcedeki sosyal alanlara düzenleme Haberi

düzcedeki sosyal alanlara düzenleme


Düzce Belediyesi tarafından mahallelerde sosyal tesis, konut ve park alanlarına ilişkin düzenleme yapılacak. Konu üzerinde İmar ve Şehircilik müdürlüğü tarafından çalışma yapılıyor.


Düzce’nin tüm mahallelerinde park ve sosyal tesis alanlarına ilişkin yeni projeler geliştiriliyor. Eksik olan mahallelerde park ve bahçeler yapılacak, ayrıca sosyal tesis alanları oluşturulacak. Yeni projelere göre, Körpeşler, Akınlar, Arapçiftliği, Sarayyeri, Çamköy, Yukarı Yahyalar, Orhangazi ve Tokuşlar mahallelerindeki sosyal tesis alanları, konut ve park alan düzenlemelerine ilişkin planlar Meclis gündeminde değerlendirilecek. 



Düzce...