04 / 05 / 2024

dyo 2014 yaz kampanyası

dyo 2014 yaz kampanyası

Bahar ile birlikte gelen boya sezonunun açılışını renkli bir karnavala dönüştüren ise yılların köklü markası DYO. İnovatif ürünlerini, kaliteli hizmet ve sunum ile birleştiren DYO; ‘evler yenilensin, yaşamlar değişsin’ diyor...

2014-2018'de kullanılan konut kredisi tutarı mecliste!

2014-2018 yıllarında vatandaş tarafından kullanılan konut kredisi miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Stüdyo ve 1+1 daireler bulundukları siteye zarar mı veriyor?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "stüdyo ve 1+1 daireler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı.

DYO ile evinizi güneşten ilham alan renklerle baştan yaratın!

Yaz aylarının dinamizmini evlerinize taşımaya hazır mısınız? Siz de tüm doğanın uyanışına şahit olduğumuz bu günlerde evlerinizi güneşten ilham alan renklerle baştan yaratın. Yaşam alanlarınıza yazın enerjisini DYO kartelasındaki sıcak renklerle taşıyın.

Pınar Dilek, Tarkan'ın Tarabya'daki villasına taşındı!

Tarkan, önceki akşam stüdyo çıkışı yazın evleneceği Pınar Dilek'le ilgili sorulara 'Sizleri seviyorum' demekle yetindi. Gurbetçi yengenin de birkaç gün önce Megastar'ın Tarabya'daki lüks villasına yerleştiği öğrenildi

Özak GYO'dan 2014 revize değerleme raporları!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre, Özak GYO 2014 yılı revize değerleme raporlarını yayınladı.

Özak GYO 2014 yılı revize değerleme raporlarını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre, Özak GYO 2014 yılı revize değerleme raporlarını yayınladı.

Stüdyo daireler en kolay ulaşılabilecek yatırım enstrümanı!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ceren Kumbasar bugünkü yazısında stüdyo dairelerin yatırımını ve nasıl kazanç sağlayacağını anlattı. İşte o yazı...

VistaHill Bodrum Evleri 2016 yazında teslim edilecek!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor. VistaHill Bodrum Evleri’nde yaşam 2016 yazında başlayacak.

Konut satışları yaz aylarında geriledi!

Konut satışları ağustos ayında yaz rehavetine kapıldı. Şubattan itibaren her ay iki haneli artan satışlar ağustosta yüzde 6.5’le yetindi. Sekiz ayın toplam satışı ise 2014’e göre yüzde 17.9 arttı

DYO, Mısır'da inşaat boyaları üretimine başlayacak!

Dyo Boya Fabrikaları Genel Müdürü Serdar Oran, inşaat sektörünün durgunluk yaşadığı 2014 yılında, firmalarının satışlarını yüzde 20, kârını ise yüzde 55 artırdığını söyledi.

Şadi Yazıcı Şelale Park’taki çalışmalar hakkında bilgi verdi!

Tuzla Belediyesi'nin 2014 yılı faaliyet raporu kabul edildi!Meclis Başkan Vekili Ahmet Çabuk’un başkanlığında yapılan toplantıda belediyenin 2014 yılı faaliyet raporu Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından slayt eşliğinde sunuldu.

dyo 2014 yaz kampanyası Haberi

dyo 2014 yaz kampanyası


Bir boya kutusu hayal edin… İçinde renk, müzik, neşe, eğlence ne ararsanız var. Bahar ile birlikte gelen boya sezonunun açılışını renkli bir karnavala dönüştüren ise yılların köklü markası DYO. İnovatif ürünlerini, kaliteli hizmet ve sunum ile birleştiren DYO; ‘evler yenilensin, yaşamlar değişsin’ diyerek herkesi renk karnavalına davet ediyor.

Bahar geldi, doğa yenileniyor, canlanıyor, evlerimiz neden aynı kalsın? Evinizin sadece rengini değiştirerek aslında çok büyük bir değişim yaratabilirsiniz. Pencereleri sonuna kadar açın, güneşin sıcacık ışığı evinizi aydınlatsın, bahar kokuları her yeri sarsın. Renklenmiş, aydınlanmış, pırıl pırıl bir evde ruhunuz da yaşamınız da bambaşka olacak.

İşte DYO’nun yeni reklam kampanyası ile vermek istediği mesaj da tam bu. Boyanın dilinden anlayan DYO ustalarının neşeli tavırları ile başrolde olduğu filmin içine bolca renk, eğlence ve...