15 / 05 / 2024

E-bebek mağazaları diyarbakır

E-bebek mağazaları diyarbakır

E-bebek, Diyarbakır'da ilk mağazasını "dün açtı. Ceylan Karavil Park AVM'de açılan ebebek, 24 Haziran'a kadar Diyarbakırlılara özel kampanyalar sunuyor. Diyarbakır'da ilk mağazasını Ceylan Karavil Park AVM'de açtı

Diyarbakır'da yıkılan binalardaki kusurlara ilişkin gözaltı sayısı 53'e çıktı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan binalarla ilgili "yapım kusurları ve kolon kesme" iddialarına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 53'e çıktı.

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

TOKİ Diyarbakır Eğil’de 608 bin TL'ye 2+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Eğil projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Eğil projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Eğil TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Eğil 2022 ucuz konut projesi...

E-bebek'ten tüm Tommee Tippee ürünlerinde net yüzde 25 indirim fırsatı! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Anne bebek markası e-bebek tüm Tommee Tippee ürünlerinde net yüzde 25 indirim kampanyası başlattı! Peki kampanyaya hangi ürünler dahil?

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Diyarbakır'daki surların restorasyonuna uluslararası medya manipülasyonu!

DW Türkçe ve BBC Türkçenin, Diyarbakır Benusen Mahallesi'nde yer alan tarihi surların dış çeperine bitişik gecekonduların yıkımı amacıyla yapılan kamulaştırmayla mahalle sakinlerinin mağdur edildiğine yönelik haberin manipülasyon olduğu bildiriliyor...

Diyarbakır Bağlar'da 11.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'nde yer alan 5 bin 254,67 metrekare büyüklükteki arsayı 11 milyon 665 bin 367 TL'ye satıyor. 

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Fenerium mağazaları yarından itibaren kapanacak!

Fenerbahçe Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle kapanacağı duyuruldu.

Diyarbakır Yenişehir'de müteahhit kaçtı, vatandaş mağdur oldu!

TOKİ tarafından, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde Sur mağduru ve dar gelirli aileler için yapılan konutlar oturulmadan kullanılamaz hale geldi. Mağdur TOKİ sakinleri, dün site yönetimine giderek eylem yaptılar...

BMD'den "Çarşılar ve mağazalar kapanmasın" çağrısı!

İstanbul’da 3 AVM’de mağazaların iki saat geç açılması konusunda BMD Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, markalı organize perakende sektöründe son yıllarda yaşanan türbülansa dikkat çekildi. 

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Gümrüksüz satış mağazaları yönetmeliği!

30 gün sonra yürürlüğe girecek olan gümrüksüz satış mağazaları yönetmeliği Bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

E-bebek mağazaları diyarbakır Haberi

E-bebek mağazaları diyarbakır

E-bebek, Diyarbakır'da ilk mağazasını "dün açtı. Ceylan Karavil Park AVM'de açılan ebebek, 24 Haziran'a kadar Diyarbakırlılara özel kampanyalar sunuyor. Diyarbakır'da ilk mağazasını Ceylan Karavil Park AVM'de açtı. 704 metrekare alana kurulu Diyarbakır mağazasıyla ebebek, ebebek.com da dahil olmak üzere mağaza sayısını 35'e çıkarttı.Türkiye çapında 15 ilde yer alan ebebek'in Diyarbakır mağazası, tıpkı diğer illerdeki mağazalarında olduğu gibi bebek sahibi olmayı eşsiz bir deneyime dönüştürüyor. Mağazada ailelere hizmet verecek olan ebebek Diyarbakır mağazası, sunduğu çözümlerle de alışveriş yapmayı daha da keyifli hale getirecek.Açılışa özel indirimler ve her 150 TL'lik alışverişe 50 TL hediye fırsatı 24 Haziran'a kadar Diyarbakırlıları bekliyor. 


Ekonomi...