10 / 05 / 2024

E-Fatura entegratör firma sayısı

E-Fatura entegratör firma sayısı

421 Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği kapsamında E-Fatura uygulamasında izin verilen entegratör firma sayısı 20'ye ulaştı. Söz konusu firmaların unvan, telefon ve e-posta adresleri haberimizde yer alıyor...

MediaMarkt’ta Hoover HOT3161WI/E ankastre fırın alımında sepette yüzde 10 indirim!

MediaMarkt’tan evlenecek çiftlere ve evini yenileyeceklere indirim müjdesi geldi. MediaMarkt, Hoover HOT3161WI/E ankastre fırında sepette yüzde 10 indirim fırsatı sağlamaya başladığını paylaştı.

e-ticaret sektöründen yeni rekor! 800 milyar TL’ye ulaştı!

iyzico, Dogma Alares ve Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) iş birliğiyle hazırladığı ‘2022 Türkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu’nun sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Paylaşılan rapora bakıldığında, e-ticaret sektörünün 800 milyar TL’ye ulaştığı görüldü.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! 133 adet Paşabahçe ve Borcam ürünlerine yüzde 40 indirim fırsatı!

Migros bu haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Bu kapsamında Paşabahçe ve Borcam ürünlerinde yüzde 40 indirim uygulanacak. İşte detaylar...

Kardeşten kardeşe miras kalır mı?

Miras, bir kişinin vefatından sonra geride bıraktığı mal varlığı, haklar ve borçların yasal mirasçılarına devri sürecidir. Kardeşten kardeşe miras kalır mı? Bekar kardeşin mirası kime kalır? Bekar ve çocuksuz olan kişinin mirası kime kalır? Bekar ve çocuklu kişinin mirası kime kalır? İşte yanıtı...

E-ticaret sektörü temsilcilerinin Anneler Günü'nden beklentisi yüksek!

E-ticaret sektörü temsilcileri, Anneler Günü için yapılan internet alışverişlerinin E-ticaret sektörüne de olumlu yansımasını bekliyor.

6 dev bankada peş peşe son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB, Akbank ve Garanti açıkladı! Sakın kaçırmayın!

6 dev bankada peş peşe son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB ve Akbank ve bir banka daha açıkladı! Sakın kaçırmayın!.. İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

Regal Raptor Pilder 125'e 5 aydır zam uğramadı! İşte Regal Raptor Pilder 125 4 Şubat 2023 fiyat listesi!

Regal Raptor Pilder 125'e 5 aydır zam uğramadı. Peki Regal Raptor Pilder 125'in Şubat 2023 fiyatları ne kadar? İşte Regal Raptor Pilder 125 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yapı Kredi’den eşi benzeri görülmemiş taşıt kredisi kampanyası! Fırsat ayağınıza geldi! Bu krediyi hemen alın!

Araç almanın hayal olduğu günümüzde pek çok insan, taşıt kredisi çekerek, araç sahibi olmaya başladı. Bu yüzden taşıt kredisi kampanyalarını yakından takip edenler için yeni kampanyalar da peş peşe açıklanır hale geldi.

DELL'den Dünyada bir ilk! 6k çözünürlüğe sahip monitör

Kadim bir geçmişe sahip dünyaca ünlü DELL markası, IPS Black panel teknolojisine sahip dünyanın ilk 6K çözünürlüklü monitörünü tanıttı.

E-Bordro Ocak 2023 sorgulama ekranı açıldı Zamlı maaşlar e-Devletten görülebilecek!

Milyonlarca memurun merak ettiği Ocak 2023 maaş bordrosuna e devletten ulaşılabilecek. Bir çok kamu hizmetleri için tek bir  erişim imkanı sağlayan e-Devlet kapısı üzerinden memur maaşları e-Bordro ile görülebilecek.

A101 kampanyalı ürünleri raflara peş peşe dizdi! Çamaşır suyu 29 TL'ye düştü! A101 kataloğu 12 Ocak 2023 fiyat listesi

A101'in 12 Ocak Perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101 kampanyalı ürünleri raflara peş peşe dizdi! Çamaşır suyu 29 TL! A101 kataloğu 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

E-ticaret sektörü 10 milyar TL’lik en uzun geceye hazırlanıyor

Kasım ayını son derece hareketli geçiren ve beklentilerin üzerinde cirolara ulaşan e-ticaret sektörü, şimdi de en uzun gece olan 21 Aralık’a hazırlanıyor.

E-Fatura entegratör firma sayısı Haberi

E-Fatura entegratör firma sayısı

421 Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği kapsamında Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan e-fatura gönderme ve alma işlemlerini gerçekleştirme hususunda izin alan özel entegratör firma sayısı 20’ye ulaşmıştır.

Söz konusu firmaların unvan, telefon ve e-posta adreslerine ulaşmak için...