10 / 05 / 2024

E-Fatura firmaları

E-Fatura firmaları

421 Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği kapsamında E-Fatura uygulamasında izin verilen entegratör firma sayısı 20'ye ulaştı. Söz konusu firmaların unvan, telefon ve e-posta adresleri haberimizde yer alıyor...

Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! Ticaret Bakanlığı indirim yapan firmaları tek tek açıkladı

Ticaret Bakanlığı indirim kampanyasına katılan firmaların isimlerini sektör ve şehir bilgiis ile internet sitesinde yayımladı. Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! 246 firmanın olduğu liste belli oldu...

Kur yüzünden fırsatçılık yapan e-ticaret sitelerine Ticaret Bakanlığı'ndan ağır ceza!

Seçim sonrasındaki kur dalgalanmaları, internet üzerinden yapılan alışverişleri iptal etmeye başladı. Sipariş veren tüketicilerin şikayetlerini belirtmesi durumunda Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Fırsatçılık yapan e-ticaret firmalarına Ticaret Bakanlığı’ndan ağır ceza geldi. 

Kağıt fatura döneminde son günler! Tarihe karışıyor! Tarih açıklandı

2022 veya müteakip hesap dönemlerine ait brüt satış hasılatı için 3 milyon ve üzeri olan mükelleflerin e-fatura'ya geçiş tarihi açıklandı. 

Vestel’ten Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3.000 TL indirim!

Beyaz eşya firmaları müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkmaları için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Vestel de yeni bir kampanyanın haberini vererek Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3 bin TL indirim uygulayacağını paylaştı.

Vestel CDL701 E NF Dikey Derin Dondurucu’da müthiş fırsat! Seçili 2'li ürün alımına 1750 TL indirim!

Özellikle ev hanımlarının gıda ürünlerini güvenli bir şekilde, bozulmadan ve uzun süre saklamak için kullandıkları derin dondurucular artık her evin olmazsa olması haline geldi. Bu nedenle beyaz eşya firmaları da cazip fiyatlı ve yüksek teknoloji içeren derin dondurucular üretmeye başladı.

Devlet, 135 TL'den fazla fatura ödeyenlere 215 TL indirim yapacak!

Türkiye'de devlet, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli destek ödemeleri sağlamaktadır. Bu destekler arasında elektrik tüketim desteği de yer almaktadır. Son açıklamaya göre, ailelerin elektrik faturalarına yapılan ödemelerde 215 TL indirim uygulanacaktır. İşte bu fatura destek ödemel

Beko resmen duyurdu! Derin dondurucu hediye edilecek!

Beyaz eşya firmaları hem müşterilerini memnun etmek hem de satışlarını arttırmak amacıyla peş peşe kampanyalar düzenlerken, Beko’dan da bu kapsamda yeni bir kampanya haberi geldi. Beko, düzenlediği kampanya kapsamında derin dondurucu hediye edeceğini duyurdu.

E-Devlet üzerinden elektrik faturası başvurusu yaparak destek alabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, elektrik faturalarında destek sağlamak için yeni bir programa başladı! Vatandaşlar artık e-Devlet üzerinden başvurularını yaparak fatura desteği alabilecekler.

Güncel elektrik faturası nasıl öğrenilir? Kaç fatura ödenmezse elektrik kesilir 2023?

Elektrik faturalarının belli bir ödenme tarihi vardır. Eğer bu süre aşılırsa ne olur? Peki Kaç fatura ödenmezse elektrik kesilir 2023? İşte yanıtlar!

Konut sektöründe stok sorunu! İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

TÜİK verileri konut üretiminde düşüşe işaret ederken; konut sektöründe stok sorunu gündeme geldi. İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

Çalışana 1000 lira doğal gaz desteği! Meclis’e sunulmasına az kaldı!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yasa teklifi Meclis’e sunulacak… Şirketlerin ve firmaların, çalışanlarına 1000 liraya kadar doğal gaz desteği verilmesi gündemde. İşte detaylar…

Elektrikli scooter fiyatları kaç lira? En iyi e-scooter ne kadar oldu? Eco Rider-MX Plus'ın 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin en çok üretim yapan motosiklet firmalarından olan Kuba’nın elektrikli e-scooterı Kuba Eco Rider-MX Plus’ın eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Kuba Eco Rider-MX Plus’ın 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

50MP kameralı Xiaomi Redmi 10'a Arçelik'ten indirim! 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük beyaz eşya firmalarından biri olan Arçelik, Xiaomi'nin çok satan akıllı cep telefonları arasında öne çıkmayı başaran Xiaomi Redmi 10'u indirimli fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, Arçelik'te Xiaomi Redmi 10 fiyatları ne kadar? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

E-Fatura firmaları Haberi

E-Fatura firmaları

421 Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği kapsamında Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan e-fatura gönderme ve alma işlemlerini gerçekleştirme hususunda izin alan özel entegratör firma sayısı 20’ye ulaşmıştır.

Söz konusu firmaların unvan, telefon ve e-posta adreslerine ulaşmak için...