07 / 07 / 2024

e-Fatura ödeme

e-Fatura ödeme

Kağıt fatura yerine, e-Fatura’ya geçildiğinde, yılda 5.5 milyar TL’ye yakın tasarruf sağlanacak. e-Fatura sürecine yönelik, 3 model geliştiriliyor. Bu yılın sonu itibariyle 30 bine yakın işletmenin e-Fatura uygulamasına geçecek...

Örnekköy kentsel dönüşümde kriz: Ödemeler yapıldı ama evler tamamlanmadı, şimdi yeni ödeme isteniyor!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm 4. Etap'ta teslim ve ek ödeme krizi yaşanıyor. Mağdurlar evlerinin söz verildiği tarihte teslim edilmediği gibi kendilerinden peş peşe ek ödeme istendiğini belirtti. İşte ayrıntılar..

QNB Finansbank ilk kez duyurdu! 2 hafta içinde hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Giyimden alışverişe, teknolojiden akaryakıta kadar pek çok alanda kampanyalar düzenleyen QNB Finansbank, yeni kampanyasını duyurdu. Fatura ödeme talimatlarına toplam 200 TL hediye edeceğini aktaran QNB Finansbank, kampanyanın detaylarını resmi internet sitesinden paylaştı.

Kağıt fatura döneminde son günler! Tarihe karışıyor! Tarih açıklandı

2022 veya müteakip hesap dönemlerine ait brüt satış hasılatı için 3 milyon ve üzeri olan mükelleflerin e-fatura'ya geçiş tarihi açıklandı. 

Tapu sahiplerine son çağrı! Bugün ödeme yapmazsanız büyük cezalar kapıda!

Tapu sahiplerini yakından ilgilendiren önemli bir çağrı yapıldı. Son tarih olarak 31 Mayıs 2023 tarihi verilmişti. Eğer ödeme yapılmazsa işte yapılacaklar!

Tarım Bakanlığı’ndan çiftçilere peş peşe yeni ödeme geliyor! Çiftçiler bu habere çok sevinecek!

Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük deprem, 11 şehirdeki hayvancılık ve çiftçilik faaliyetlerini de vurdu. Devlet tarafından hayvancılık ve çiftçilik yapan depremzede vatandaşlar için peş peşe destekler açıklandı.

QNB Finansban'tan 2023'ün ilk müşteri kampanyası! Fatura başına 40 TL veriyor! Fırsatı kaçırmayın

QNB Finansban'tan yeni müşterilere özel, otomatik fatura ödeme talimatına 40 TL parapuan veriyor. Finalde 120 para puan kazanma şansı veren bankanın uyguladığı Kampanya 1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yeni müşterilerini bekliyor. 

Emekli promosyonunda yeni zam peş peşe geldi! Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank açıkladı!

Kamu bankalarının emekli promosyon miktarlarını değiştirildi. SGK tarafından yapılan güncelleme ile birlikte emekliler toplamda 5.000 TL'ye kadar promosyon alabilecek. Müşteri getirme, otomatik fatura ödeme gibi talimatlar vermeye gerek duyulmadan bu miktarlara ulaşılacak.

Emekli promosyonunda yeni zirve! Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank peş peşe zammı duyurdu!

Ziraat, Halkbank, Vakıfbank emekli promosyon miktarlarını güncelledi. SGK tarafından yapılan güncellemeyle emekliler toplamda 5.000 liraya kadar promosyon alabilecek. Müşteri getirme, otomatik fatura ödeme gibi talimatlar vermeye gerek olmadan bu miktarlara ulaşılacak.

Doğalgaz ve elektrik faturası ödeyenler dikkat! Bu ayın sonuna kadar başvurun!

Sonbahar ilerledikçe ve kış ayları yaklaşırken banka elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyenlere duyuru yaptı. Axess kart kullanıcılarına göre Akbank, otomatik fatura ödeme kampanyasını duyurdu. Hemen başvurun.

E – faturaya geçin hayatınız kolaylaşsın! Kim e – fatura kullanmak zorunda? İşte e – faturanın faydaları

2010 yılında hayatımıza giren e – fatura, milyonlarca kullanıcıya kolaylık sağlarken, e – fatura kullanmak zorunda olan bazı kişi, kurum ve kuruluşlar var. Peki kimler e – fatura kullanmak zorunda? E – faturanın yararları neler? İşte detaylar…

Limonlu Bahçe Konakları ödeme planı!

Limonlu Bahçe ödeme planı belli oldu mu? Limonlu Bahçe haberimizde yer alıyor. İşte Limonlu Bahçe ödeme planı! İşte detaylı tablo...

Narlı Bahçe Evleri ödeme kampanyası!

Narlı Bahçe Evleri ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Torunlar 5. Levent Konutları ödeme seçenekleri 2018!

Eyüp Alibeyköy'de yükselen Torunlar 5. Levent projesinde daire fiyatları 715 bin TL'den başlıyor. Projede çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor...

e-Fatura ödeme Haberi

e-Fatura ödeme

Ülkemizdeki işletmelerin tamamına yakınının gelecek birkaç yıl içerisinde, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB)’in oluşturduğu e-Fatura sistemine geçmesiyle, diğer bir değişle kağıt fatura yerine e-Fatura kullanılmasıyla, yılda ortalama 5.5 milyar TL’ye yakın tasarruf sağlanacaktır.

İlk etapta, 2013 yılı Aralık sonu itibariyle 30 bine yakın işletmenin, e-Fatura kullanmaya başlamasıyla, 2014 yılındaki tasarruf oranı, yılda ortalama 2 milyar TL’yi geçecektir.

Nitekim, 1 adet kağıt faturanın; baskı, yazdırma, posta, arşivleme maliyeti 2 TL’yi bulmaktadır ve e-Fatura’ya geçen işletmeler, bu maliyetleri ödemeyecektir.

Ülkemiz ticari hayatında, e-Dönüşüm projeleri

Ülkemiz ticari hayatındaki e-Dönüşüm projelerinin hızla hayata geçmekte olduğunu ifade eden Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder, şunları söyledi:

“Bu yılın sonuna kadar, 30 bine yakın gerçek ve tüzel kişi olan mükellefin, e-Fatura uygulamasına dahil olması gerekiyor. e-Fatura...