18 / 05 / 2024

e-Fatura son durum

e-Fatura son durum

Kağıt fatura yerine, e-Fatura’ya geçildiğinde, yılda 5.5 milyar TL’ye yakın tasarruf sağlanacak. e-Fatura sürecine yönelik, 3 model geliştiriliyor. Bu yılın sonu itibariyle 30 bine yakın işletmenin e-Fatura uygulamasına geçecek...

Akfen GYO'nun toplam gayrimenkul portföy değeri 16,5 milyar TL oldu! Yalıkavak ve Kıyıkışlacık projelerinde son durum!

Akfen GYO'nun 2023 3. çeyreğe ilişkin finansal rakamları açıklandı. Peki şirket söz konusu dönemde ne kadar hasılat elde etti? Projelerdeki son durum ne oldu? İşte ayrıntılar...

İnşaat maliyetlerindeki yıllık artış yüzde 47,95’e düştü! Bina maliyetlerinde son durum ne? 

İnşaat maliyet endeksi, Mayıs ayında yıllık yüzde 47,95, aylık yüzde 0,54 yükseldi. Peki bina maliyetlerinde son durum ne? 

Temmuz 2023 fındık fiyatları peş peşe açıklandı, görenler inanamadı! İşte il il fındık fiyatlarında son durum!

Temmuz 2023 fındık fiyatları peş peşe açıklandı... İşte il il fındık fiyatlarında son durum... Hemen bu fiyatlara bakın...

Küresel piyasalarda endişe hakim! Endeksler, borsa ve dolarda son durum ne? 

Küresel piyasalar, enflasyon ve resesyon endişesiyle yeni haftayı karışık bir seyirle açarken, bu hafta dikkatler ABD'de açıklanacak haziran ayı enflasyon verilerine odaklandı. Peki endeksler, borsa ve dolarda son durum ne?

Benzine rekor bir zam daha geliyor! Akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın!

Benzine rekor bir zam daha geliyor... Akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın...

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Demir ve bakır hurda fiyatlarında son durum! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta indirim geldi. Gelen indirimle birlikte bakır ve demir hurda fiyatları düşüşe geçti. Demir ve bakır hurda fiyatlarında son durum! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin gözü burada! İntibak yasası çıkacak mı? İntibak yasasında son durum ne?

Emeklilerin akılında da dilinde de aynı soru intibak yasası çıkar mı? Çünkü bu yasa ile maaşlar eşitlenmiş olacak. Peki son durum ne?

Kredilerde ibre terse dönüyor! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 

Merkez Bankası’nın banka kredi eğilim anketi yılın son çeyreğinde bankaların KOBİ ve büyük işletme kredileri koşullarını sıkılaştıracağını ortaya koydu. Peki konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Bugün 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar? 8 Ekim 2022 altında son durum

Bir süredir aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları geçtiğimiz son 3 haftanın zirvesine doğru yaklaştığı görülüyor. Peki bugün altın fiyatlarında son durum nedir? 22 ayar bilezik kaç TL? İşe 8 Ekim 2022 altın fiyatları..

Bugün 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar? 7 Ekim 2022 altında son durum

Bir süredir aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları geçtiğimiz son 3 haftanın zirvesine doğru yaklaşıyor. Peki bugün altın fiyatlarında son durum ne? 22 ayar bilezik kaç TL? İşe 7 Ekim 2022 altın fiyatları..

Dipten gümüş alanlar yaşadı! Analistler: Gümüşe yatırım yapanlar 2 kat kazanacak! Gümüşte son durum ne?

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde altında yaşanan hafif yükselişle beraber gümüş yatırımcısı ne olacağını merak ediyor.'' Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını arıyorlar.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? Euro kurunda son durum

Dün dolar kuru Fed'in faizlerde 75 baz puanlık artışının etkisiyle yılın zirvesini görürken euro kuru düşüşe geçti. Peki bugün Merkez Bankası kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? İşte euro kurunda son durum...

e-Fatura son durum Haberi

e-Fatura son durum

Ülkemizdeki işletmelerin tamamına yakınının gelecek birkaç yıl içerisinde, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB)’in oluşturduğu e-Fatura sistemine geçmesiyle, diğer bir değişle kağıt fatura yerine e-Fatura kullanılmasıyla, yılda ortalama 5.5 milyar TL’ye yakın tasarruf sağlanacaktır.

İlk etapta, 2013 yılı Aralık sonu itibariyle 30 bine yakın işletmenin, e-Fatura kullanmaya başlamasıyla, 2014 yılındaki tasarruf oranı, yılda ortalama 2 milyar TL’yi geçecektir.

Nitekim, 1 adet kağıt faturanın; baskı, yazdırma, posta, arşivleme maliyeti 2 TL’yi bulmaktadır ve e-Fatura’ya geçen işletmeler, bu maliyetleri ödemeyecektir.

Ülkemiz ticari hayatında, e-Dönüşüm projeleri

Ülkemiz ticari hayatındaki e-Dönüşüm projelerinin hızla hayata geçmekte olduğunu ifade eden Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder, şunları söyledi:

“Bu yılın sonuna kadar, 30 bine yakın gerçek ve tüzel kişi olan mükellefin, e-Fatura uygulamasına dahil olması gerekiyor. e-Fatura...