03 / 05 / 2024

e inşaat Kıyıboyu Garden

e inşaat Kıyıboyu Garden

E İnşaat Ltd Şti nitelikli konut içeren projeleriyle, insana değer veriyoruz deyişi ile yola çıkarak, farklı ve değişime eş değer üretim yapmaya çalışıyor.

İnşaat maliyetlerindeki yıllık artış yüzde 47,95’e düştü! Bina maliyetlerinde son durum ne? 

İnşaat maliyet endeksi, Mayıs ayında yıllık yüzde 47,95, aylık yüzde 0,54 yükseldi. Peki bina maliyetlerinde son durum ne? 

İnşaat maliyetlerindeki yıllık artış Aralık ayında yüzde 78,40’a geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi verilere göre, inşaat maliyet endeksi 2022 yılı Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 1,44, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 78,40 artış gösterdi.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

İnşaat maliyetleri yıllık bazda yüzde 32 arttı!

Merakla beklenen inşaat maliyet endeksi rakamları, Mart 2021'de aylık olarak yüzde 3,44, yıllık olarak ise yüzde 31,97 yükseldi.

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 8,8 düştü!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis) sanayi üretimine ilişkine ilişkin verilerine göre Şubat ayında ülkede inşaat üretimi yüzde 8,8 oranında düşüş yaşadı. 

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 12,2 düştü!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis) sanayi üretimine ilişkine ilişkin verilerine göre Ocak ayında ülkede inşaat üretimi yüzde 12,2 oranında düşüş yaşadı. 

2020 yılı 3. çeyrekte inşaat faaliyetleri yüzde 6.4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020 yılı üçüncü çeyrek gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) sonuçlarını açıkladı. Buna göre 2020 yılı üçüncü çeyreğinde inşaat faaliyetleri yüzde 6.4, gayrimenkul faaliyetleri yüzde 2.8 arttı.

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

Munzur Üniversitesi'nin ikinci etap inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Tunceli'de 2008 yılında kurulduktan sonra öğrenci almaya başlayan ve 200 milyon liralık bütçe ayrılan Munzur Üniversitesinde, ikinci etap inşaat projelerinin gelecek yıl tamamlanması amaçlanıyor.

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

Sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruluyor!

Bankalar sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruyor. Yeni yapıyla bankalar donuk alacaklarını bilançodan çıkaracak. Şirketler ise tek bir varlık yönetimiyle muhatap olacak.

e inşaat Kıyıboyu Garden Haberi

e inşaat Kıyıboyu Garden


E İnşaat Ltd Şti nitelikli konut içeren projeleriyle, insana değer veriyoruz deyişi ile yola çıkarak, farklı ve değişime eş değer üretim yapmaya çalışıyor. 

Konforlu ve huzurlu yaşamlar sunmak için çalıştıklarını ve nitelikli konut yapma ilkelerinden taviz vermediklerini söyleyen E inşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Zafer Ofluoğlu, "Ailelerin bir arada, güvenle, huzurla ve doğal yaşam ile iç içe hayatı paylaşacağı residence kalitesinde yaşam alanları içinde yer alan konutlar sunuyoruz" dedi. 


KONFORLU VE HUZURLU YAŞAM 

E inşaat Ltd. Şti. Adana Seyhan ilçesinde, iskanı alınmış ve satışta 3+1 son 7 dairenin kaldığı Kıyıboyu Garden'da 5077 sitesinde, yılbaşında bitmesi planlanan Şükran Hanım Sitesi'nde satışta 4+1 son 8 daire ve kısa bir zaman içeıisinde yapımına başlanacak ve temelden satışa sunulan Işık Hanım Sitesi'ndeki 2+1,...