02 / 05 / 2024

Easy Universal Trade Gayrimenkul adres

Easy Universal Trade Gayrimenkul adres

Easy Universal Trade Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bahnam Taghizadehazhari, Mohammadsaber Maki ve Sepehr Familnilian tarafından kuruldu.

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

Melba Global Trade İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Melba Global Trade İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Babürhan ve Özge Babürhan ortaklığında kuruldu.

Miran Universal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Miran Universal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Enes Özperk tarafından kuruldu.

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Dev finans kuruluşundan şok rapor: 2024’de iflaslar yüzde 10 artacak! İşte en kırılgan sektörler

Allianz Trade, 2023 yılı kez Küresel İflas Raporu’nun ikincisini yayınladı. Raporda, küresel ticari iflasların 2023 yılında yüzde 6 ve 2024 yılında ise yüzde 10 artacağı belirtiliyor. Raporda en kırılgan sektörlere de yer verildi.

Astram Global Trade İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Astram Global Trade İthalat İhracat Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tefal EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ın teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Tefal, son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer konusunda büyük bir adım attı. EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ı üreten Tefal’in bu ürünü kaç liradan satışa çıkardığı merak konusu oldu.

Atlasnoble Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Atlasnoble Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atlasnoble Foreıgn Trade And Consultancy LTD tarafından kuruldu.

Fiat Egea'dan Eylül müjdesi! Egea Sedan Easy modeline yaklaşık 39 bin TL indirim yaptı! İşte güncel fiyat listesi

Zamlarla gündemden düşmeyen otomobil fiyatlarına Fiat Egea'dan indirim müjdesi geldi. Dev firma Egea Sedan Easy'na 39 bin TL birden indirim yaptı.

Almanya'da algılanan enflasyon açıklananın 3 katı!

Allianz Trade araştırması, Almanya'da Mayıs'ta algılanan enflasyonun yüzde 18 ile resmi olarak belirlenen yüzde 6,1'lik oranın neredeyse üç katı kadar olduğunu ortaya koydu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Marjıya tarafından kuruldu.

Dev finans kuruluşundan şok rapor! 2023 yılında iflaslar yüzde 21 oranında artacak

Küresel çapta küçük ve orta ölçekli işletmelerin başı çektiği iflas dalgasının yavaş yavaş büyük firmaları da etkisi altına alacağı ileri sürülüyor. Allianz Trade, yayınladığı rapor ile dünya ekonomilerini yakından ilgilendiren iflas riskine dikkat çekerken, en kırılgan sektörleri de açıkladı.

Easy Universal Trade Gayrimenkul adres Haberi

Easy Universal Trade Gayrimenkul adres

Easy Universal Trade Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bahnam Taghizadehazhari, Mohammadsaber Maki ve Sepehr Familnilian tarafından kuruldu.

Easy Universal Trade Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt...