13 / 05 / 2024

ebebek anne çanta

ebebek anne çanta

e-bebek baby mom sport sırt bebek bakım çantasında online satış kanalına özel yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında bebek bakım çantası füme ve lacivert renk seçenekleriyle sizi bekliyor. İşte e-bebek fiyat listesi

Ebebek akülü arabalarda 1000 tl indirimli! Kaçırmayın! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Anne ve bebek ürünleri mağazası ebebek her çocuğun hayali akülü arabalarda 1000 tl indirme gitti. 9 Ekim’e kadar devam edecek olan fırsatları kaçırmayın!

Ebebek’ten Kanz bebek arabalarında yüzde 20 indirimde son üç gün! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaptığı kampanya ve uygun fiyatlarıyla anne babaların bir numaralı tercihi haline gelen ebebek bu kez bebek arabalarında indirime gitti. Kanz XGO Plus Travel Sistem Bebek arabalarında net yüzde 20 indirim sunuyor.

1946 yılında Nişantaşı'nda 4 daireli apartman 48 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 30 lira olduğu 1946 yılında Nişantaşı'nda 4 daireli bir apartman bin 600 altın parasına, 48 bin liraya satılacakmış. Şişli'de dört daireli apartman ise 45 bin liraya satılacakmış.

Anne Üniversitesi mezunlarına diplomalarını Ayşenur İslam verecek!

Esenler Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Anne Üniversitesi projesi kapsamında ders alan anneler, diplomalarını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın elinden alacak ve kep atacak...

Necati Şaşmaz, Pana Film'i Nişantaşı'ndan Çamlıca'ya taşıdı!

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, ortaklığını olaylı şekilde bitirdikten sonra kendisine tebligat gönderen kardeşi Raci Şaşmaz'ın Nişantaşı'ndaki binasını boşalttı. Şaşmaz, Pana Film'i Çamlıca'da yeni ofisine taşıdı.

1939 yılında Amerikan Hastanesi Nişantaşı'nda yeni binasına taşınmış!

1920 yılında Fatih Çarşıkapı'da bir köşk binasında kurulan Amerikan Hastanesi 1929 yılında Teşvikiye'ye taşınmış, 1939 yılında ise bugünkü Nişantaşı Güzelbahçe Sokak'ta yer alan binasına taşınmış.

Pendik Belediyesi'nden üniversiteyi kazanana çanta dolusu hediye!

Pendik Belediyesi, üniversiteyi kazanan öğrencilere bir çanta dolusu hediye veriyor. Pendik Belediyesi bir dolu çanta hediyesi için başvurular başladı. İşte Pendik Belediyesi'nin üniversite kazanan öğrencilere hediyesi için başvuru linki...

Nişantaşı Üniversitesi nerede?

Nişantaşı Üniversitesi İstanbul'da nerede? Nişantaşı Üniversitesi kampüsleri nerede? Nişantaşı Üniversitesi Nişantaşı kampüsünde hangi bölümler var? Nişantaşı Üniversitesi yüzde 75 burs veriyor mu? Nişantaşı Üniversitesi nerede? İşte cevaplar...

Caner Erkin ve Asena Erkin evlerini Nişantaşı'na taşıdı!

Caner Erkin'in eşi Asena Erkin Nişantşındaydı.City’s alışveriş merkezinde kadın arkadaşıyla alışveriş yapan Asena kıyafeti ile dikkat çekti. Evlerini Nişantaşı’na taşıdıklarını söyleyen Asena Erkin, ‘Artık buralıyız’ dedi.

1933 yılında Nişantaşı Kuyulubostan Sokağı'na park yapılmış!

15 Şubat 1933 tarihli Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre belediye Nişantaşı'na park yapmaya karar vermiş. Parkı eski Hariciye konağı bahçesi ile Teşvikiye cami bahçesine yapmak istemişlerse de vazgeçmişler.

Türkiye'nin ilk organik kampüsü: Nişantaşı Üniversitesi!

İnsan sağlığına zarar vermeyen, doğal malzemelerle inşa edilen, nefes alabilen, doğayı kirletmeyen ve radyoaktif barındırmayan Türkiye’nin ilk organik üniversite kampüsu olarak hayata geçirilen Nişantaşı Üniversitesi gelişmeye devam ediyor.

Baba anne sağ iken miras paylaşımı nasıl olur?

Miras bırakanın ölmesi ile terekedeki intikale uygun olan özel hukuk ilişkileri Medeni Kanun Kanun gereği otomatik olarak mirasçılara geçiyor. Baba anne sağ iken miras paylaşımı yapılır mı? Baba anne sağ iken miras paylaşımı nasıl olur?

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Anne Baba Destek Seminerleri devam ediyor!

Rönesans Eğitim Vakfı'nın katkılarıyla Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde hayata geçirilen "Anne Baba Destek Seminerleri" devam ediyor. Programın 17. seminerinin konusunu, engelli bireyler oluşturacak.

ebebek anne çanta Haberi

ebebek anne çanta

e-bebek baby mom sport sırt bebek bakım çantası online satış kanalına özel yüzde 40 indirimle 174,90 TL yerine
104,94 TL’ye satışa sunuluyor. Füme ve lacivert renk seçenekleriyle sunulan ve 3 bolmesi bulunan sırt bakım çantasının yan bölmelerinde iki adet cepleri bulunuyor.

Bel bölgesinde oluşabilecek ağrıyı önlemek üzere sırt bölgesi ekstra desteklenen çantaya aynı renkte termal biberon çantası da dahil. Kumaşı yüzde 100 polyester olan çantada ayrıca bebek arabasına asılı kullanmak üzere 2 adet cırtlı askı yer alıyor.

İşte 22 Eylül 2022 e-bebek fiyat listesi!

Baby mom - Sport Sırt Bebek Bakım Çantası %40 indirimle 174,90 TL yerine 104,94
TL
HelloBaby - Kaşkorse Atlet Body %29 indirimle 47,99 TL yerine 33,99 TL
YENİ
HelloBaby Kaşkorse Atlet Body, Ten, 2 Yaş 47,99 TL yerine %29...