15 / 05 / 2024

ebru atmaca

ebru atmaca

Minimall, yılsonuna kadar ilk etapta 3 bayilik vermeyi hedefleyen firma, gelecek yıl bu alandaki çalışmalarını yoğunlaştırarak bayi sayısını da 10'a yükseltecek

Adem Atmaca'dan Bahçeşehir Gölet açıklaması!

Atmaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca son dönemde sıkça gündeme gelen Bahçeşehir Gölet projesiyle ilgili açıklamalar yaptı. İşte Adem Atmaca'nın o açıklamaları...

Atmaca Gayrimenkul basın daveti 17 Ağustos'ta!

Şimdiye kadar 7 projede 1.592 adet bağımsız bölümün teslimini yapan Atmaca Gayrimenkul basın daveti 17 Ağustos'ta yapılacak.

Ebru Özdemir: Havaalanı yapmış kadar mutluyum!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Elif Ergü, Limak Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Ebru Gündeş evinin odasını güzellik salonuna çevirdi!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Jennifer Lopez’in izinden gidiyor. Gündeş, evinin bir odasını güzellik salonuna çevirdi.

Reza Zarrab ve Ebru Gündeş Kanlıca yalı davasında son durum!

Beykoz Kanlıca’daki yalılarında tadilat yaptıkları iddiasıyla Reza Zarrab ile dosyası ayrılan Ebru Gündeş ve Hakkı Süha Gökdemir hakkında 3’er yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davalara devam edildi.

Ebru Yaşar-Necat Gülseven çifti Diyarbakır'da okul inşa edecek!

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucaklarına alan Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çifti yeni yatırım yapacak. Çift, Gülseven'in memleketi olan Diyarbakır Bismil'de okul inşa edecek.

Atmaca Gayrimenkul Bahçeşehir Atmaca fiyat!

Toplam 306 adet daireden meydana gelen Atmaca Gayrimenkul Bahçeşehir Atmaca fiyat listesi 580 bin TL'den başlayarak artıyor. Bahçeşehir Atmaca'de teslimlerin Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 2017!

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park Evleri'nde daireler 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Bahçeşehir Atmaca Evleri fiyatları!

Bahçeşehir Atmaca Evleri 306 adet daireden meydana geliyor. Teslimlerin Eylül ayında gerçekleşeceği Bahçeşehir Atmaca Evleri fiyatları 580 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Bahçeşehir Atmaca ev fiyatları!

Atmaca Grup tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Atmaca ev fiyatları 580 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede teslimlerin Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Atmaca Bahçeşehir Park daire fiyatları!

Atmaca Bahçeşehir Park daire fiyatları 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park projesinde peşin alımlara yüzde 15 indirim uygulanıyor...

Bahçeşehir Atmaca teslim tarihi!

Bahçeşehir Atmaca teslim tarihi bu yıl Eylül olarak belirtiliyor. Bahçeşehir Atmaca projesinde fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor...

Bahçeşehir Atmaca ev fiyatları!

Atmaca Grup tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Atmaca projesi 48 bin metrekare alana sahip. Eylül ayında teslimlerin başlayacağı Bahçeşehir Atmaca'da fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor.

ebru atmaca Haberi

ebru atmaca

Minimall, Türkiye geneli bayilik düşünüyor



Minimall Sahibi Ebru Atmaca, çalışmalarını kardeşleri Arzu ve Cem Sözen ile birlikte sürdürdüğünü bildirerek şunları söyledi:


3 katlı bin metrekare mağazalarında 15 kişi ile çalışıyoruz. 7 bine yakın ürün çeşitleri bulunuyor. Mersin'de mağazalarımızın yanı sıra bir de corner'larımız var. Asıl işimiz ithalat. Endonezya'dan tik mobilya ve aksesuar ithal ediyor ve Elizabeth Sensey markasıyla Türkiye genelinde...