17 / 05 / 2024

Ebru Gültekin Gündogan

Ebru Gültekin Gündogan

Ardeniz İnşaat Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebru Gültekin Gündogan ve Samet Gündogan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu.

Kira sözleşmelerinin temmuzda eskiye döneceğini söyleyen Ebru Polat artışlara tepki gösterdi! Çok fazla bu...

Kiralarda yüzde 25 sınırının Temmuzda kaldırılacağı söyleniyor. Henüz resmi bir açıklama gelmese de vatandaşlar merakla araştırıyor. Bunlardan biri de ünlü şarkıcı Ebru Polat oldu. Polat temmuz itibariyle kira sözleşmelerinin eskisi gibi tüfe ile yapılacağını söyleyerek artışlara tepki gösterdi. 

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Ebru Gürlek, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın üst yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. Pera GYO Genel Müdürü Berati Usta'nın istifası kabul edildi ve yerine yeni genel müdür atandı. İşte ayrıntılar...

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Ebru Ermurat kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? DAP Gayrimenkul’de hangi alanda görev alıyor?

Ebru Ermurat hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmalarda üst düzey yönetici olarak görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ebru Ermurat’ın hayatı...

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Proxıma İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proxıma İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ebru Tuğçe Gezici ve Halef Gezici ortaklığında kuruldu.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Ebru Gültekin Gündogan Haberi

Ebru Gültekin Gündogan

Ardeniz İnşaat Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebru Gültekin Gündogan ve Samet Gündogan  ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu. 


Ardeniz İnşaat Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri...