03 / 05 / 2024

ebru gündeş evliliği

ebru gündeş evliliği

Ebru Gündeş kendisini hediyelere boğan kocası Reza Zarrab için, "Yakında bana Mars'ı da alacak" demişti

Son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri! Gündem çok hızlı değişiyor...

Milyonlarca kişi gündemde olup bitenleri yakından takip ediyor. Hızlı geçen gündemi yakalamakta zorluk çekilse de ekonomi ilk sırasında geliyor. Bakın son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri ne olmuş...

İç ve dış borçlara günde 1 milyar 646 milyon lira faiz ödüyoruz!

Ocak-ağustos döneminde, devlet iç ve dış borçlara günde ortalama 1 milyar 646 milyon 503 bin 343,77 lira faiz ödedi. TOGG fabrikası 22 milyar liraya mal olmuştu. Böylece ayda 2 TOGG otomobil fabrikasından daha büyük bir rakam faize gitmiş oldu.

Deprem bölgesinde yerinde kentsel dönüşüm için 2 günde 36 bin 825 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yerinde dönüşüm için iki günde 36 bin 825 başvuru geldiğini belirtti.

İstanbul'da kentsel dönüşüme 3 günde 58 bin kişi başvurdu!

“Yarısı Bizden Kampanyası” kapsamında 3  günde 58 bin 61 başvuru geldiği açıklandı.  Kampanyaya katılmak için son başvuru tarihi 29 Mayıs 2023 olacak.

Çiftçi ve yetiştiricilerden 7 bin 200 günde emeklilik talebi!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik, çiftçi ve yetiştiricilerin mesai kavramı olmaksızın çalışan ve üreten emekçiler olduğunu ifade ederek, bu kişilerin de 7 bin 200 günde emekli olabilmeye hak kazanmasını istedi.

 EYT’de emeklilik işlemleri kaç günde sonuçlanır? İlk maaş Nisan’da yatacak mı?

Emeklilik dilekçelerini vermeye başlayan EYT’lilerin en çok merak ettikleri konuların başında “işlemler ne zaman sonuçlanır?” sorusu geliyor.  İşlemler kaç günde tamamlanacak? İlk başvuranlar emeklilik maaşını Nisan ayında alabilecek mi? İşte yanıtlar…

Borsa’da şok gelişmeler! 5 iş günü borsada işlemler durduruldu! Kayıplar kaç günde telafi edilir?

Borsa İstanbul deprem felaketinin ardından pay piyasalarında işlemlerin 5 iş günü durdurulmasına karar verirken, akıllara Gölcük depreminde alınan önlemler geldi. O zamanki adıyla İMKB hangi önlemleri almıştı? Kayıplar kaç günde telafi edildi? İşte yanıtları...

Hurda alüminyum fiyatları bir günde uçtu! İşte 13 Ocak 2023 hurda alüminyum alış fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları bir günde 40 TL bandından 43 TL bandına kadar yükseldi. Tel alüminyum 42,70 TL’den, ofset matbaa alüminyum 38,30 TL, bakırlı alüminyum radyatör 59,80 TL’den işlem gördü. İşte 13 Ocak 2023 hurda alüminyum fiyat listesi…

Asgari ücret zammı açıklandığı an harekete geçtiler! Etiketler günde 2 kez değişiyor! İşte detaylar!

Asgari ücret zammının açıklanması ile bazı marketler harekete geçti. Bu marketlerde etiketler günde 2 kez değişiyor. İşte detaylar!

Altın resmen ezdi geçti! Bir günde her şey değişti! Altını olanlar hemen baksın! 15 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Altın fiyatları ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından yükselişe geçti. Bir günde her şey değişti ve altın fiyatları şu anda rekora koşuyor. Altını olanlar hemen bakasın! İşte 15 Kasım 2022 gram altın, çeyrek altın fiyatları...

TOKİ İlk Evim-İlk İş Yerim sosyal konut projesine 2 günde 1 milyon 700 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim-İlk İş Yerim sosyal konut projesine 2 günde 1 milyon 700 bin başvuru yapıldığını söyledi.

Evinizde günde 100 şeker yiyerek 100 bin dolar kazanabilirsiniz! Beş yaşından büyük herkes bu işe başvurabilir!

Kanada’da şekerleme üreticisi Candy Funhouse, evden günde 100 şeker yiyerek bir yılda 100 bin dolar elde edebileceğiniz bir iş fırsatı sağladı. Şirket, 'baş şeker sorumlusu' şeklinde adlandırılacak olan kişinin ürünlerin tadını test edeceği ve diğer "şekerolog"lardan sorumlu olacağını açıkladı.

Tapu işlemleri 1 günde biter mi?

Gayrimenkul devir işlemini ilk defa yapacak olan kimseler, bu işlemin ne kadar sürdüğünü araştırıyor. Peki, tapu işlemleri 1 günde biter mi?

ebru gündeş evliliği Haberi

ebru gündeş evliliği

Reza Zarrab, Gündeş'e, son olarak Bodrum'dan 1.2 milyon Euro'ya bir villa aldığı geçen günlerde gündeme gelmüşti. Gündeş Ailesi'nin; Bodrum Kalesi manzaralı, 18 dönümlük bir alana yayılan sitedeki villalarının içine de bir ev parası harcadığını kulaktan kulağa dolaşıyor.


Geçen yıl doğum öncesi, Gündeş'e Bodrum Rixos'ta iki aylığına suit kiralayan Zarrab, bu sezon kızları ve eşinin otelde kalmasına razı olmayınca, bu villayı almıştı.

Zarrab, villanın dekorasyonu için de kesenin ağzını sonuna kadar açmış ve tam 500 bin lira harcamışlar.


Zarrab Ailesi, dekorasyonuyla birlikte 1.4 milyon Euro'ya mal olan villalarında hafta sonunda sezonu açıp yeni evlerinin keyfini...