25 / 08 / 2024

Ebru Gündeş taşındı mı

Ebru Gündeş taşındı mı

Kanlıca’daki ikiz yalısından taşınacağı haberleriyle gündeme gelen Ebru Gündeş'in yalıyı kullandığı öğrenildi.

Hatay halkının konut talebi Meclis gündemine taşındı!

28. Dönem Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun, Hatay halkının konut talebini meclis gündemine taşıdı.

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ücretsiz sosyal konut projesine 3 günde 1000 başvuru! 6 Şubat'ta sona erecek!

Elbistan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yapımına başlanılan ücretsiz sosyal konut projesinde başvurular devam ediyor. 18 Aralık'ta başlayan başvurulara 3 günde 1000 kişi başvurdu. 

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Tapu kaç günde alınır? Kimler tapuya başvuru yapabilir? Tapu alırken yaş sınırı var mı? 

Gayrimenkul sahipleri veya gayrimenkul sahibi tarafından tapunun kaç günde alındığı merak edilen konulardan biri. Ayrıca çocukları için gayrimenkul almak isteyenler de tapuda yaş sınırı olup olmadığını merak ediyor. Peki kimler tapu alabilir ve yaş sınırı nedir? İşte yanıtları…

Dolar için sil baştan tahmin geldi! Yeni senaryoya göre dolar tam 29 TL olacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Opsiyon piyasalarında dolar/TL kuru ile ilgili sil baştan tahmin geldi. Buna göre doların 29 TL olması bekleniyor. O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak

Dün 20,022 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru hafta sonun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Özellikle doların ne kadar olacağı en çok merak edilenler arasında yer alıyor.Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak.

Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!

Ons altın fiyatı 2 ayın dibinden toparlanırken gram altın fiyatı tekrar yükseldi. Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Gümüş rekora doymayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! 

Gümüş fiyatları 2023 yılına hızlı başlarken son günlerde değer kaybetti. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusuna yanıtı İslam Memiş peş peşe açıkladı. Gümüş rekora doymayacak! Taş üstünde taş kalmayacak!

Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün

Dolar kuru bugün de ekonomi gündeminde yer alıyor. Dolar/TL kuru alış satış fiyatı yakından takip edilirken, doların ne kadar olacağı ise en büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak!  Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün...

İslam Memiş gümüş için resmen rakam verdi! Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rakamı açıkladı. Gümüşün yatırımcısına kazandırmaya devam edeceğini belirten İslam Memiş, gümüş için rakam verdi! Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü...

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Ebru Gündeş taşındı mı Haberi

Ebru Gündeş taşındı mı

Ebru Gündeş'in Kanlıca’da bulunan iki yalısından taşınacağı iddia edilmişti.

Hürriyet'te yer alan habere göre; ünlü sanatçının eşi Reza Zarrab’ın yıllar önce 25 milyon TL aldığı evi boşaltığı ve 9 yaşındaki kızı Alara ile artık Kemerburgaz’daki evinde yaşayacağı söyleniyordu.

Ancak bu iddiaların gerçek dışı olduğu, Gündeş’in hem Kemerburgaz'daki hem de Kanlıca'daki yalıyı kullandığı ortaya çıktı.

Ebru Gündeş Kanlıca'daki 25 milyonluk yalısından...