02 / 05 / 2024

Ebru Gündeşin babasının dükkanı

Ebru Gündeşin babasının dükkanı

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, babasının dükkanının satılacağını duyunca, başkasına satılmadan, babası için aldı. Kızının yardımına yetişmesinden sonra Remzi Gündeş, “Allah kızımdan razı olsun. Hızır gibi yetişti. " açıklamasından bulundu.

İnşaat demir fiyatları 4 günde 400 TL arttı! 1 ton inşaat demiri bugün ne kadar?

İnşaat demir fiyatlarına 4 günde tam 400 TL zam geldi. 4 gün önce 22 bin 100 liradan satılan demirin ton fiyatı bugün 22 bin 500 TL oldu.

Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti: Rezerv alan ilan edilmişti, tahliye için 29 gün süre verildi!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti başladı. Evlerini tahliye etmek için 29 gün süre tanınan site sakinleri, Bakanlığa çağrıda bulunarak rezerv alan kararının iptal edilmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Tapu kaç günde alınır? Kimler tapuya başvuru yapabilir? Tapu alırken yaş sınırı var mı? 

Gayrimenkul sahipleri veya gayrimenkul sahibi tarafından tapunun kaç günde alındığı merak edilen konulardan biri. Ayrıca çocukları için gayrimenkul almak isteyenler de tapuda yaş sınırı olup olmadığını merak ediyor. Peki kimler tapu alabilir ve yaş sınırı nedir? İşte yanıtları…

Deprem bölgesinde yerinde kentsel dönüşüm için 2 günde 36 bin 825 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yerinde dönüşüm için iki günde 36 bin 825 başvuru geldiğini belirtti.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

TOGG'a 7 günde 100 bin ön sipariş!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun tamamen yerli ve milli otomobili Togg için 7 günde 100 bin ön sipariş oluşturuldu.

Aile destek ödemeleri kaç günde hesaplara yatıyor? Daha hesabınıza geçmediyse mutlaka bakın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere yönelik aile destek ödemeleri gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar bu ödemelerin kaç günde hesaplara yattığını merak ediyor. İşte konuyla ilgili detaylar....

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları devam ediyor! İşte son durum

Mersin'in Gülnar ilçesine yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte santral inşaatında son durum...

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Ebru Gündeşin babasının dükkanı Haberi

Ebru Gündeşin babasının dükkanı

Eşi Reza Zarrab’ın Amerika’da tutuklanmasından sonra zor günler geçiren Ebru Gündeş, babası Remzi Gündeş’i sevindirdi.


23 yıldır Bakırköy’deki eskici dükkanında yaşayan ve önceki gün kandil kutlaması için ziyaret ettiğimiz Remzi Gündeş, sevincini ağzından kaçırdı. 23 yıldır hem iş yeri; hem de yaşadığı dükkanın üç ay önce satılığa çıkmasından sonra, yaşadığı dükkanından çıkmak istemeyen Remzi Gündeş’in imdadına kızı Ebru Gündeş yetişti.


Ünlü sanatçı, babasının yaşadığı dükkanın başkasına satılmadan babasına satın aldı. Kızının yardımına yetişmesinden sonra Remzi Gündeş, “Allah kızımdan razı olsun. Hızır gibi yetişti. Bu dükkan başkasına satılsaydı ben perişan olurdum. Çünkü ben 23 yıldır burada yaşıyorum başka bir yerde yapamazdım. Üç aydır gözüme uyku girmiyordu. Kızım dükkanı satın aldıktan sonra artık rahat uyuyorum. Allah eşine kavuştursun. Kızını ona bağışlasın” diye koştu.


Sözcü...