04 / 05 / 2024

eca bayi servisi

eca bayi servisi

Elginkan Vakfı ve Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen’in ev sahipliğinde gerçekleşen ve dört yüze yakın davetlinin katıldığı iftar yemeğinde davetlilere unutulmaz bir sema gösterisi sunuldu.

İsviçre Sismoloji Servisi'nden açıklama: İstanbul depremi önceden bilinebilir mi? Deprem etkileri neden farklı?

Eşit derecede güçlü depremlerin etkilerinin farklı olmasının sebepleri merak ediliyor. İsviçre Sismoloji Servisi'nin müdür yardımcısı Florian Haslinger, depremlerle ilgili konuştu ve açıklamasında İstanbul depremine de değindi. 

İstanbul'da zamlı okul servisi ücretleri en kadar oldu? İşte kilometre başına aylık ve yıllık yeni ücretler

İstanbul servis ücretleri zammı belli oldu. Peki, İstanbul'da zamlı okul servisi ücretleri en kadar oldu? İşte kilometre başına aylık ve yıllık ücretler...

2022 - 2023 okul servis ücretleri kaç TL? Ankara İstanbul İzmir okul servisi ücretleri listesi

 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul servisi fiyatları velilerin gündemine oturdu. Peki okul servis ücreti olarak kaç lira ödeyecek? Ankara İzmir İstanbul için belirlenen kilometrelere göre öğrenci servisi ücretlerini sizin için listeledik.

Eca Solution İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eca Solution İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Erdem Akyıldız tarafından kuruldu!

TÜGEM Mülk Listeleme Servisi görücüye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, Mülk Listeleme Servisi'ni görücüye çıkardı...

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Hazine gelecek yıl 547,2 milyar liralık borç servisi gerçekleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığınca, gelecek yıl toplam 547,2 milyar lira borç servisi gerçekleştirileceği, 541 milyar lira iç borçlanmaya, 77,6 milyar lira dış borçlanmaya gidileceği öngörülüyor.

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Ordu'da 7.7 milyon TL'ye icradan satılık üç katlı otomobil servisi!

Ordu İcra Dairesi Ordu ili, Altınordu ilçesi, Cumhuriyet mahallesi, Karamanlı mevkii, 2822 ada 1 numaralı parselde yer alan 3.329,28 metrekare alanlı üç katlı otomobil servisi 7 milyon 657 bin 318 TL'ye icradan satıyor...

Beko'dan bayi olmak isteyenlere kira desteği! 

Yeni 100 Kadın Bayi projesi kapsamında Beko, bayi olmak isteyenlere kira desteği verecek. Ayrıca girişimcilere, kontrat ve sözleşme sonrası açılış etkinlikleri ve reklam olanaklarının sağlanması gibi fırsatlar sunulacak. 

Çelebi Hava Servisi'nin depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıktı!

Çelebi Hava Servisi'nin operasyonlarının İstanbul Havalimanı'na taşınması hakkında açıklama yaptı. Şirketin yaptığı yatırımlar kapsamında yer hizmetleri ve depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıktı...

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Persan Yapı, bayi sayısını 100'e çıkaracak!

İnşaat sektörü ve sanayiye hizmet vermeye devam eden Persan Yapı, yurt genelinde 80 olan bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor..

eca bayi servisi Haberi

eca bayi servisi

Elginkan Topluluğu’nun ısıtma sistemleri ürünlerinin üretimi ile yurt içi satış ve pazarlamasını gerçekleştiren EMAS A.Ş. ve Topluluğun satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., her yıl geleneksel olarak düzenlenen İstanbul bölge bayi ve servislerinin, iş ortaklarının ve çalışanlarının bir araya geldiği iftar programını Adile Sultan Sarayı’nda yaptı. Yoğun katılımın sağlandığı iftar programında İstanbul manzarası altında samimi bir ortam yaşandı. 

Elginkan Vakfı ve Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen’in ev sahipliğinde gerçekleşen ve dört yüze yakın davetlinin katıldığı iftar yemeğinde davetlilere unutulmaz bir sema gösterisi sunuldu. 


Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen iftar yemeğinde, kısa bir konuşma yapan Elginkan Vakfı ve Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen, E.C.A. bayi ve servisleriyle iftar yemeğinde bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, büyük E.C.A. Ailesinin...