05 / 05 / 2024

ECA bayi

ECA bayi

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon ve çevre illerdeki 1000’i aşkın E.C.A. bayi ve servis temsilcileri bir araya geldi

Sürüş konforu artırılmış Honda HRV e:HEV Mayıs ayında ne kadar zamlandı? İşte 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını halâ hala devam ettiren Honda, HER e:HEV modelinde de bayi alımlarında değişik kampanya ve avantajlar sunuyor. Modern hatları ve keskin detayları ile Honda HRV e:HEV 08 Mayıs 2023 fiyat listesi merak ediliyor.

ÖTV muafiyetli otomobillerde ‘bayi’ tuzağı! Engelli vatandaşlara oynanan oyun ağızları açık bıraktı!

​​​​​​​ÖTV muafiyetli otomobil almak isteyen engellilere bazı otomobil bayileri tarafından yüksek fiyattan satış yapıldığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin gelen şikayetlerin arttığını söyleyen Tüketiciler Birliği denetim çağrısı yaptı.

Bakanlık açıkladı! Araç satışına inceleme

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca sıfır araçta stokçuluk ve haksız fiyat artışına karşı 39 ilde; 13 distribütör, 256 bayi ve 260 bin araç satışına yönelik inceleme başlatıldığı, mağduriyete yol açanlara gerekli yaptırımlar uygulanacağı duyuruldu.

Bakanlık’tan müjdeli haber! Nihayet otomotiv sektöründeki dengesizlikler ortadan kalkıyor! Sektör çok rahatlayacak!

Sıfır kilometre araç satışlarında kayıt dışılık, stokçuluk ve haksız fiyat artışlarına yönelik Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan önemli bir hamle geldi. Bakanlık, sıfır araçta stokçuluk ve haksız fiyat artışın için 39 ile; 13 distribütör, 256 bayi ve 260 bin araç satışına yönelik inceleme başlatıldığı

Bunu yapanlar yandı! Bakanlıktan sıfır otomobille ilgili son dakika açıklaması!

Sıfır araç sorununda devlet bir adım daha attı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, sıfır araç sektöründe yaşananlarla ilgili 39 ilde 13 distribitör, 256 bayi ile 260 bin otomobilin satışıyla ilgili inceleme başlattığını duyurdu ve çok önemli bilgiler verdi.

Sıfır araç alacaklar dikkat! İnceleme başlatıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı '0 km' araç satışlarına yönelik inceleme başlatıyor. İnceleme sonucunda araç satışlarında usulsüzlük tespit edilmesi halinde inceleme kapsamındaki bayi ve distribütörlere ceza kesecek. İşte tüm detaylar...

Otomobil alacaklar dikkat! Sıfır araç aldı bin pişman oldu!

İstanbul'da 2022 yılında 373 bin 469 TL'ye sıfır araç alan Aylin Altaner, otomobili 1423 kilometredeyken motor arızası verdi. Ancak bayi otomobili değiştirmek yerine motoru değiştirmeyi teklif etti.

CarrefourSA'dan girişimcilere patron olma fırsatı

Çeşitli konseptler altında bayilik sistemini genişletmeyi hedefleyen CarrefourSA, özellikle kadın girişimcileri destekleyerek 3 yıl içinde 1000 bayi hedefine ulaşmayı planlıyor. İşte yatırım maliyeti...

Karavanın yeni gözdesi ‘4×4 MAN TGE’

Intercity İstanbul Park’ta düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük festivallerinden olan V Weekend’a MAN Yetkili Bayi Mancı Kemal Otomotiv, MAN’ın hafif ticari araç segmentindeki öncü modeli TGE ile yer aldı. 4×4 MAN TGE’ler kamp ve doğa tutkunlarından büyük ilgi gördü.

Devlete 5 ayda 1 milyar liralık zarar

Sahte fatura düzenleyen ve 1 milyar liralık kamu zararına neden olan 39 bayi ve bu bayilerden sahte fatura kullanan mükelleflere Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürüten Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele Özel Ekibi'nce operasyon yapıldı.

Eca Solution İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eca Solution İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Erdem Akyıldız tarafından kuruldu!

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Honda Civic sıfır bayi fiyatında 168 bin lira artış oldu! Güncel fiyatı altını solladı (10 Mayıs fiyat listesi)

Japon otomotiv üretici Honda Türkiye'de çok satan modeli Civic'in son jenerasyonunu geçtiğimiz yıl Kasım'da yaptı. İlk yola çıktığında 402 bin liraya satılan Civic, aradan geçen sürede büyük fiyat farkına ulaştı. Civic Mayıs ayında kampanya yaptı.

ECA bayi Haberi

ECA bayi

Türkiye yapı ve ısı sektöründe 60 yılı aşkın süredir hizmet veren, ısıtma sistemleri pazarının lider markası E.C.A., bayi ve servis kanalına verdiği önemi Türkiye genelinde 11 ilde çevre illerdeki bayi ve servisleri de katılımıyla gerçekleştirdiği iftar yemekleri ile gösterdi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeklerine bu yıl 1000’in üzerinde bayi ve servis iş ortakları ile çalışanları katıldı. 


Elginkan Topluluğu’nun ısıtma sistemleri ürünlerinin üretimi ile yurt içi satış ve pazarlamasını gerçekleştiren  EMAS A.Ş. ve Topluluğun satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., Türkiye genelindeki iftar yemeklerine ev sahipliği yaptı.  


İstanbul’da Elginkan Vakfı ve Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen’in ev sahipliğinde Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleştirilen buluşma yoğun ilgi gördü. Muhteşem bir sema gösterisinin de sunulduğu iftar yemeğinde kısa bir konuşma...