05 / 05 / 2024

ECA servisleri

ECA servisleri

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon ve çevre illerdeki 1000’i aşkın E.C.A. bayi ve servis temsilcileri bir araya geldi

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

 Kasko yaptıracaklar dikkat! Bu bilgilendirmeyi okuyun

Tüm Oto Servisleri Federasyonu (TOSEF) Ünal Ünaldı, araç sahiplerini uyararak, dikkat edilmesi gerekektiren hususları söyledi. Kasko yaptırmanın önemine vurgu yapan Ünaldı, günümüz şartlarında kasko bir lüks değil dedi.

Velilerin dört gözle beklediği haber açıklandı! 07 Eylül 2022 okul servisleri fiyat listesi

Velilerin haftalardır merakla beklediği okul servis ücreti araştırmaları arttı. İstanbul, Ankara servis ücreti geçtiğimiz günlerde belirlendi. İBB UKOME'nin Ağustos ayında yaptığı  toplantıda, okul ve personel servis ücretlerine son 4 aydaki asgari ücret ve enflasyon rakamlarının ortalamasına tekabü

Eca Solution İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eca Solution İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Erdem Akyıldız tarafından kuruldu!

Nissan’da yaza keyif katan kampanya başladı! Dikkat! 1.349 TL’den başlıyor...

Nissan Yetkili Servisleri’nde, 3 yaş üzeri Nissan araçlara özel olarak 1.349 TL’den başlayan avantajlı bakım paketleri sunuluyor...

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile PAUL Rıchard Cockerıll Güner tarafından kuruldu.

Kayseri Sanayi Sitesi'nden 174 iş yeri 123.1 milyon TL'ye satılıyor!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ndeki 174 adet iş yerini 123 milyon 160 bin TL'ye satıyor.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 174 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Koronavirüs ikinci el teknoloji piyasasını vurdu!

Çin'de ortaya çıkan ve dünyaya yayılan koronavirüs, İzmit’te ikinci el cep telefonu ve bilgisayar teknik servisleri sarstı. Yeni malzeme alamayan cep telefonu ve bilgisayar teknik servisleri, stoktaki ürünleri zamlı fiyatlardan satmak zorunda kalıyor.

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eray Berber tarafından kuruldu. 

Akın Ndt ve Kalite Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

Akın Ndt ve Kalite Servisleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Tohumcu tarafından kuruldu..

Birevim'e Stevie'den 6 ödül!

Birevim, biri halk oylaması özel ödülü olmak üzere toplam 6 Stevie ödülü kazandı. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Müşteri memnuniyeti, yenilikçi uygulamalar, finansal çözümler, müşteri servisleri gibi konularda da kalitemizi bir kez daha tescillemiş olduk" dedi.

ECA servisleri Haberi

ECA servisleri

Türkiye yapı ve ısı sektöründe 60 yılı aşkın süredir hizmet veren, ısıtma sistemleri pazarının lider markası E.C.A., bayi ve servis kanalına verdiği önemi Türkiye genelinde 11 ilde çevre illerdeki bayi ve servisleri de katılımıyla gerçekleştirdiği iftar yemekleri ile gösterdi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeklerine bu yıl 1000’in üzerinde bayi ve servis iş ortakları ile çalışanları katıldı. 


Elginkan Topluluğu’nun ısıtma sistemleri ürünlerinin üretimi ile yurt içi satış ve pazarlamasını gerçekleştiren  EMAS A.Ş. ve Topluluğun satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., Türkiye genelindeki iftar yemeklerine ev sahipliği yaptı.  


İstanbul’da Elginkan Vakfı ve Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen’in ev sahipliğinde Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleştirilen buluşma yoğun ilgi gördü. Muhteşem bir sema gösterisinin de sunulduğu iftar yemeğinde kısa bir konuşma...