04 / 05 / 2024

E.C.A ve Serel tasarımları

E.C.A ve Serel tasarımları

Armatür ve vitrifiye sektöründe trendlerin belirleyicisi Elmor, E.C.A ve Serel markalarındaki yeni, renkli ve özgün tasarımlarını 23 – 27 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

ASO Başkanı Ardıç’tan dikkat çeken iş gücü açığı uyarısı! ‘Bu problem bir an önce ele alınmalı’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, sanayinin neredeyse bütün sektörlerinde iş gücü açığının gün geçtikçe artığını söyledi. Ardıkç, "Bu problemin bir an önce ele alınmasını istiyoruz. Aksi takdirde üretimi istediğimiz seviyelerde artırmamız ve geliştirmemiz mümkün olmayacak” diye konuştu.

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah A.A. Abdelghafar tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma desteklerine ilişkin açıklama yapıldı. Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Kandilli'den büyük İstanbul depremi açıklaması! Peş peşe tarihler açıklandı! İstanbul depremi 7'nin üzerinde...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 9 saat arayla meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin depremselliği yeniden gündem oldu. Kandilli'den büyük İstanbul depremi açıklaması! Peş peşe tarihler açıklandı! İstanbul depremi 7'nin üzerinde...

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Ön siparişe katılma ve teslim alma hakkı kazanacaksınız! Togg NFT açık artırması başlıyor!

Milli araba Togg akıllı cihaza ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın akşam saat 19.23'te Trumore uygulamasında olacak. NFT satın alan kullanıcılar, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasında hak sahibi olacak.

3600 ek gösterge resmen değiştirecek! İkramiye ve maaşlarda deprem geliyor! Peş peşe rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak tarihinden itibaren resmen yürürlüğe alındı. 3600 ek gösterge resmen değiştirecek! İkramiye ve maaşlarda deprem geliyor! Peş peşe rakamlar açıklandı! 

A101'de Peros yumuşatıcı, ketçap, mayonez, salça, ve çaya yüzde 30'a varan indirim! İşte 5 Aralık 2022 fiyat listesi

A101 Market 3-9 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Peros yumuşatıcı, ketçap, mayonez, salça, ve çaya yüzde 30'a varan indirimler dikkat çekti. Peki A101'de bu ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte 5 Aralık 2022 fiyat listesi...

1 dolar yarından sonra işte bu kadar olacak! Peş peşe bu açıklanan bu rakamı görenin resmen nutku tutuldu! Hemen bakın

Pek çok yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü ve tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun yarından sonra ne kadar olacağı açıklandı. 1 dolar yarından sonra işte bu kadar olacak... Peş peşe bu açıklanan bu rakamı görenin resmen nutku tutuldu... Hemen bakın...

E.C.A ve Serel tasarımları Haberi

E.C.A ve Serel tasarımları

Armatür ve vitrifiye sektöründe trendlerin belirleyicisi Elmor, E.C.A ve Serel markalarındaki yeni, renkli ve özgün tasarımlarını 23 – 27 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor.


Seramik banyo ürünleri ve armatür pazarının lider firması Elmor, E.C.A. ve SEREL markalı en yeni tasarım ve teknoloji ürünlerini, 23- 27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergiliyor.


E.C.A ve SEREL’in birbiriyle senkronize şekilde hazırlanan yeni renkli tasarımları ve son teknoloji ürünleri, Tüyap Fuar Merkezi’nde 2. holde kurulu Elmor standında sergileniyor. Bu yıl Unicera Fuarı’ndaki standında “senkronize” temasını işleyen Elmor, E.C.A. ve SEREL markalı armatür ve vitrifiye ürünlerinin renk ve tasarımlarıyla uyumunu vurguluyor. Elmor, çevre ve kullanıcı dostu olarak tasarladığı armatür ve vitrifiye ürünlerinde su tasarrufunu ve...