16 / 05 / 2024

Ece İnşaat yasaklama

Ece İnşaat yasaklama

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ece İnşaat Tahh.Nak. Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd Şti.'ye 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Ece Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Ülker tarafından kuruldu.

Ece May İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece May İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Resul Kılıç tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ece Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Gül tarafından kuruldu.

Ece Grup İnşaat Proje Geliştirme Ve Yönetimi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ece Grup İnşaat Proje Geliştirme Ve Yönetimi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Ece tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Kamil Sözduyar Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Ataşehir'de açıldı.

Ece Yapı Elemanları ve İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Yapı Elemanları ve İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrullah Çınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1991 Sokak'ta kuruldu.

TOKİ'den Ece İnşaat'a 1 yıl ihale yasağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ece İnşaat Tahh.Nak. Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd Şti.'ye 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ece Şirketler Grubu'nun acı günü! Celal Ece vefat etti!

Ece Şirketler Grubu Başkanı İnşaat Mühendisi Celal Ece vefat etti. Ece Şirketler Grubu ve ailesi Celal Ece'nin vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

İnşaat sektörü 2016'yı yüzde 4'ün üzerinde büyüme ile kapatacak!

İnşaat sektörü, 2016 yılına umutlu başladı. Ece Ceylan Baba, yılın ilk yarısında toparlanma, ikinci yarısında ise ciddi bir büyüme yaşaması beklenen inşaat sektörünün yılı yüzde 4’ün üzerinde bir büyüme ile kapatacağını belirtti.

Akın İnşaat Revoist Güneşli projesi!

Akın İnşaat Revoist Güneşli projesi İstanbul Avrupa Yakası Güneşli 'de yükseliyor. Bu yıl sonuna teslimlerin gerçekleşeceği Revoist Güneşli Evleri Basın ekprese 1 dakika mesafede yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark 203 lansman günü!

Oryataş İnşaat Oryapark 203 lansman günü 6 Nisan Pazartesi olarak belirlendi. Daire teslimlerinin Aralık 2016 yılında gerçekleşeceği projede toplam 526 adet daire yer alıyor.

Ece İnşaat yasaklama Haberi

Ece İnşaat yasaklama

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ece İnşaat Tahh.Nak. Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd Şti.'ye 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. 


Karar: