30 / 04 / 2024

ece türkiyeden avm yatırımı

ece türkiyeden avm yatırımı

Türkiye'de 12 AVM'si olan Ece Türkiye'nin Genel Müdür Yardımcısı Nuri Şapkacı, kurdukları 2 milyar euroluk ikinci fonla Türkiye'ye yapacakları AVM yatırımını önemli ölçüde artıracaklarını söyledi.

İstanbul’da bu yıl 2 yeni AVM açılıyor!

Pandemi dönemiyle zor günler geçiren alışveriş merkezleri için toparlanma sinyalleri de gelmeye başladı. 2023 yılını büyüyerek kapatan ECE Türkiye bu yıl İstanbul’da 2 yeni AVM'yi faaliyete geçirecek.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

AVM sektörü 2021'e pozitif bakıyor!

İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin cumartesi günleri faaliyet gösterecek olmasının sektörü olumlu bir şekilde etkileyeceğini dile getirdi. 

AVM'lerde kira tartışması! Talepler arttı!

BMD Başkanı Sinan Öncel, tüm AVM’lerde ciro bazlı kira sistemine geçilmesini, cadde mağazalarında en azından Nisan 2021 sonuna kadar kiraların yarıya indirilmesini, Nisan 2021 sonuna kadar stopaj ve KDV’nin sıfırlanmasını talep ettiklerini açıkladı.

ECE Türkiye AVM’lerinin yeşil bina sertifikası mükemmel derece ile uzatıldı!

ECE Türkiye yönetiminde yer alan İstanbul’daki Marmara Park ve Eskişehir’deki Espark alışveriş merkezlerinin geçtiğimiz sene almış oldukları BREEAM In-Use sertifikaları “mükemmel” derece ile uzatıldı

Serhan Tınastepe: AVM’lerle kira konusunda sürekli görüşmeler halindeyiz!

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe yaptığı açıklamada, "AVM’lerle kira konusunda sürekli görüşmeler halindeyiz" dedi.

Kemal Baştürk: AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir!

AVM'lerinin açılması kararından bu yana doluluk oranlarıyla ilgili konuşan İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, "AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir" dedi.

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Kemal Baştürk: AVM mağazalarımıza kira desteklerini veriyoruz!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin 1 Haziranda açılmasına ilişkin, "AVM sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Perakende Performans Yönetimi (PPY) sistemimiz ile tüm mağazalarımızı sektörel kırılımlarıyla takip edip gerekli kira desteklerini de vermeye devam ediyoruz" dedi...

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

AVM'lerde birçok iş yeri açılmadı!

Yaklaşık 2 aydır faaliyetleri durdurulan AVM'ler bugün yeniden kapılarını açtı. Fakat AVM’lerde beklenen talep görülmedi ve birçok iş yerinin kapalı olduğu görüldü...

AVM sektörü koronavirüsten olumsuz etkilenmeyi beklemiyor!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgınına ilişkin açıklama yaptı. Baştürk, "AVM sektörüne olumsuz bir etki şu aşamada beklemiyoruz." dedi. 

ece türkiyeden avm yatırımı Haberi

ece türkiyeden avm yatırımı

Türkiye'de 12 AVM'si olan Ece Türkiye'nin Genel Müdür Yardımcısı Nuri Şapkacı, Türkiye'nin başı çektiği gelişmekte olan ülkelere 2 milyar euroluk AVM yatırımı yapacaklarını söyledi. Daha önce bir fon daha kurduklarını ancak Türkiye'nin aslan payı aldığı fonun bittiğini dile getiren Şapkacı, "İlk fon da 2 milyar euroluk bir büyüklüğe sahipti ama Türkiye başta olmak üzere yaptığımız yatırımlar ile bu tükendi. Bunun üzerine 2 milyar euroluk bir fon daha kurduk. Bu fonu Avrupa ve doğusu ile Türkiye'nin içinde bulunduğu bir dizi ülkede yapacağımız ağırlıklı AVM yatırımı için kullanacağız" dedi. AVM inşa etmenin yanı sıra eski ama gelişime ve genişlemeye açık, katma değer yaratacak AVM'leri de satın alabileceklerini dile getiren Şapkacı, 2016 yılına kadar 4 AVM daha açacaklarını, bunun yanı sıra mevcut...