28 / 04 / 2024

Ecem Haliloğlu

Ecem Haliloğlu

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, geçen 11 Ağustos’ta Lütfiye Yurdaer ile Ecem Haliloğlu’na otomobille çarparak ölümlerine neden olan ve olay yerinden kaçan müteahhit N.D., geçen pazartesi günü Ankara’da polise teslim oldu. N.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kms Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Kms Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Ecem Komsuoğlu Uslu tarafından kuruldu.

Haliloğlu Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alper Halit tarafından kuruldu.

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Azmi Gedikoğlu ve Güzin Şeyma Haliloğlu ortaklığında kuruldu.

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erkan Haliloğlu tarafından kuruldu.

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Haliloğlu ve Ömer Dilli ortaklığında kuruldu.

Vıpport Grup Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıpport Grup Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Onur Cüneyt Haliloğlu tarafından kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi açıldı!

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi bugün Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zürife Haliloğlu tarafından açıldı.

Form Akustik Montaj Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Akustik Montaj Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sutlangazi'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Haliloğlu tarafından açıldı. 

Hataş Proje İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hataş Proje İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Hacıhaliloğlu tarafından kuruldu.

2h Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2h Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Haliloğlu tarafından kuruldu.

Hestıa Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hestıa Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hayan Haliloğlu ve Meyra Haliloğlu ortaklığında kuruldu.

Haliloğlu İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Uşma tarafından kuruldu.

Ecem Haliloğlu Haberi

Ecem Haliloğlu

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, geçen 11 Ağustos’ta yolun karşısına geçmek isteyen 60 yaşındaki Lütfiye Yurdaer ile 10 gün sonra gelin olmaya hazırlanan 26 yaşındaki Ecem Haliloğlu’na otomobille çarparak ölümlerine neden olan ve olay yerinden kaçan müteahhit N.D., geçen pazartesi günü Ankara’da polise teslim oldu. N.D., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Kaza, geçen 11 Ağustos’ta Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda meydana geldi. Konak’tan Balçova yönüne giden Ankaralı müteahhit N.D. yönetimindeki 06 DM 4333 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Lütfiye Yurdaer ve 10 gün sonra evlenmeye hazırlanan Ecem Haliloğlu’na çarptı. Sürücü N.D., kazanın ardından otomobilinden inerek kaçtı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan ve ağır yaralanan Haliloğlu ile teyzesi Lütfiye Yurdaer, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Kaza yerinden geçen bir...