18 / 05 / 2024

Eclisse Sürme Kapı Sistemleri

Eclisse Sürme Kapı Sistemleri

Eclisse Sürme Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Kemal Yıldırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mart'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi'nde kuruldu.

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Volkswagen açıkladı! Volkswagen'in yeni markasının ilk modelleri açıklandı...

Volkswagen'in yeni Scout markası, önümüzdeki sene piyasaya çıkaracağı elektrikli pick-up ve SUV sürme yolunda çalışmalar yapıyor. VW Scout CEO'su Scott Keogh tasarımların yüzde 95 oranında tamamlandığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Kırık kapı nasıl tamir edilir? Çatlak kapı tamiri evde yapılır mı?

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan kapılar bazı durumlarda kırılabilmektedir. Bu kapıları değiştirme gereksinimi duymadan da bazı malzemeler ile tamir etmek mümkündür. Tamir süreci, kapıları öncekinden daha yeni ve sağlam hale getirecektir. Peki kapı tamiri nasıl yapılır?

Ankastre fırın ile mutfağınızda rahatlık sürme zamanı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler için Ankastre fırın olarak geliştirilen elektrikli cihaz, 5 farklı pişirme programıyla birlikte hızlı ön ısıtma özelliğine sahiptir. Ankastre fırın geniş iç hacmi ve zamanlayıcı fonksiyonuyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

Mini’den büyük kampanya! Mini 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Mini, ABD'de tamamladığı 20. yılı ile özel yıl dönümü yeni bir modeliyle kutluyor. 2023 Mini Cooper S 4 Kapılı versiyonu Hardtop 20. Yıl modelini bu ay bayilere 37 bin 165 dolara ABD'deki bayilere ulaşması planlanıyor.

Merkez Bankası Başkanı'ndan faiz artışıyla ilgili şok açıklama!

Amerika Birleşik Devletleri Senatosu Bankacılık Komitesi yıl ortası sunum konuşması yayımlanan Powell, “Süregelen faiz artışlarının uygun olduğunu düşünüyoruz. Enflasyon yukarı doğru bir sürpriz yaptı ve daha fazla sürpriz kapımızda olabilir." dedi

Çiftçi Towers'taki daire ve dükkanlar icradan kapış kapış satıldı! İşte fiyatları

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Zincirlikuyu'da bulunan Çiftçi Towers't bulunan 437 taşınmaz icradan satışa çıktı. 4 milyar 289 milyon 645 bin TL fiyat biçilen dükkan ve daireler kısa sürede kapış kapış satıldı. İşte detaylar...

Kiracı kapıcı tazminatı öder mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kapıcının tazminatını kaleme aldı. Peki kiracı kapıcı tazminatı için para öder mi?

Kapıcının tazminatını kim öder?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kapıcı tazminatını kaleme aldı. Peki kapıcının tazminatını kim öder?

Yabancılar Türkiye'den ev alma yarışına girdi!

Konut satışlarında rekor kırılmasının büyük sebeplerinden biri fiyat artışının sürme beklentisi ve yabancıların gayrimenkul yatırımlarına olan yoğun ilgisi.

Kapıcı tazminatını ev sahibi mi kiracı mı öder?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kapıcı tazminatını kaleme aldı. Peki kapıcı tazminatını ev sahibi mi kiracı mı öder?

BJK Token mı geliyor?

BJK tarafı piyasaya token sürme konusunda henüz beklemede. Alınan bilgilere göre; BJK yönetimi uzun bir zamandır yerli token üreticisi ile görüşüyor. Süreç içinde rakamlar gündeme gelmiş, pazarlıklar gerçekleştirilmiş. Ancak tüm gelişmelere rağmen yönetim henüz beklemede.

Kapıcıya konut tahsis etmek şart mı?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kapıcıya konut tahsisi ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Eclisse Sürme Kapı Sistemleri Haberi

Eclisse Sürme Kapı Sistemleri

Eclisse Sürme Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Kemal Yıldırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mart'ta kuruldu. 


Eclisse Sürme Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  A)Her türlü kapı ve kapı sistemleri ile aksesuarları ve yedek parçalarının imalatı ithalat ve ihracatı dahili ticareti ile montaj hizmetleri               B) Her türlü inşaat malzemelerinin alım satımı ithalat ve ihracatı               C) Her türlü  mobilya ve dekorasyon malzemeleri alım satımı ithalatı ve ihracatı ile dekorasyon hizmetleri                                   D)Her türlü  elektrikli ve elektronik dayanıklı tüketim malları ile yardımcı malzemelerinin alım...