07 / 05 / 2024

eczacıbaşı sitesi yıkım

eczacıbaşı sitesi yıkım

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ilçede “önce insan” yaklaşımıyla; vatandaşların güvenilir ve sağlam binalarda oturmalarına yönelik başlattığı çalışmalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

Rize'de yıkım çalışmaları sona eriyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım işlemleri aralıksız devam ediyor. 174 ofis ve 60 konutun tahliye edilmesinin ardından başlanan yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

 Beylikdüzü Dolunay Sitesi'nde yıkım başladı!

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan  Dolunay Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı.  Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yıkım alanında incelemede bulundu. 

Büyükçekmece Akevler Sitesi’nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarına hızla devam eden İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 40 dairesi bulunan Akevler Sitesi’nin yıkımına başladı.

İzmir Tire'de metruk binaların yıkımına başlandı!

İzmir Tire'de, yıkılmak üzere olan metruk binaların yıkımına başlandı. Yıkım öncesinde çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. 

Manavgat'ta tartışmalı otel yıkımı!

Antalya Manavgat'ta  bir butik otelin yıkımı sırasında tartışma çıktı. Belediye tarafından çok sayıda personelin gelerek, binayı boşaltıp, başladığı yıkım sürerken mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Orhangazi Kız Meslek Lisesi'nin yıkımı başladı!

Bursa Orhangazi’de deprem kontrollerinin ardından yıkım kararı verilen 3 okuldan birisi olan Kız Meslek Lisesi binasının yıkımına başlandı. Yıkım işlemlerinin hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Avcılar’daki tedbirsiz yıkım tehlike oluşturuyor!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi’ndeki 5 katlı binada incelemeler yapıldı. Binanın riskli olduğu tespit edilmesinin ardından yıkım çalışmaları başladı. Yıkım alanındaki tedbir yetersizliği pencerelerin söküm işleminde betonların yola düşmesine sebep oldu.

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

Beykoz Çavuşbaşı’nda yıkım tedirginliği!

Beykoz Elmalı Mahallesi’nde seçimden 3 gün önce yapılan yıkımın tartışmaları devam ederken Beykoz Belediyesi Zabıta ekipleri yıkım yapmak üzere Çavuşbaşı Düzkestane Köyü’ne doğru yola çıktı.

Kartal'da 10 katlı riskli binanın yıkımı başladı!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın hemen yanındaki çökme riski 10 katlı Yunus Apartmanı'nın yıkımına başlandı. Akşam saatlerinde başlayan yıkımın sabah tekrar başlayacağı öğrenildi.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

eczacıbaşı sitesi yıkım Haberi

eczacıbaşı sitesi yıkım

Kartal’da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” kapsamındaki yıkım çalışmaları devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ilçede “önce insan” yaklaşımıyla; vatandaşların güvenilir ve sağlam binalarda oturmalarına yönelik başlattığı çalışmalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. İlçede yapılan “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmalarının yeni bir örnek uygulaması Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla gerçekleştirildi. 

Karlıtepe Mahallesi’nde 13 dönüm arsa üzerine kurulu Eczacıbaşı Sitesi’nin “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” kapsamındaki yıkım törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Belediye Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi CHP Meclis üyeleri, Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları, mülk sahipleri, müteahhit firma yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü'nün yürüttüğü proje kapsamında kendileri için en uygun dönüşüm modelini uygulayan ve süreç hakkında Belediye’den...