07 / 05 / 2024

edincik son konut teslim tarihi

edincik son konut teslim tarihi

Balıkesir Bandırma Edincik'te yer alan 316 adet konutun teslimleri başlıyor. Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların son telim tarihi bugün olarak belirlendi.

Sun Of Silivri'de son konut! Hemen teslim!

Sun Of Silivri projesinde yer alan son konutun satışı devam ediyor. Sun Of Silivri projesinde toplam 388 konut bulunuyor. 

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

2020 Mayıs sonunda konut kredisi faizleri ne oldu?

Konut kredisi faizlerinde bir yıllık süreçte bankalardan pek çok fırsat sunuldu. En son konut kredisinde faiz indirimi Yapı Kredi'den geldi. Peki konut kredisi faizleri kaç oldu?

Türkiye'nin konut satış verileri gayrimenkulde toplanma işareti mi?

Moody’s, kredi görünüm raporunda, Türkiye’nin son konut satış verilerinin gayrimenkul sektöründe toparlanmaya işaret ettiğini ve durumun bankaların kredi notu için pozitif olduğunu belirtti...

Konut almak isteyen hızlı davranmalı!

Konut almak isteyenlerin cazip fiyatları kaçırmamak için hızlı davranması gerektiğini ifade eden Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, konut stoku bittiğinde fiyatların artacağını belirtti...

Kurtköy Lens İstanbul son konut fiyatları!

Beş blok olarak Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesi İstanbul Kurtköy'de yükseliyor. Projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Edincik Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Balıkesir Bandırma - Edincik 412 Konut Projesi Alt Gelir Grubu kapsamındaki 1 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Konut alırken dikkat edilmesi gereken 5 püf nokta!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, konut seçerken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı. İşte Konut alırken dikkat edilmesi gereken 5 püf nokta...

Malatya Beydağı TOKİ son teslim tarihi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 3. Bölge'de son konut teslim tarihi bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların fiyatları 120 bin 38 ile 160 bin 381 TL arasında değişiyor.

2016'da her iki satıştan biri ilk konut!

EVA Gayrimenkul Değerleme, 2016 yılı konut satış istatistiklerini açıkladı. Araştırmaya göre son konut satışlarındaki son üç yıllık artış oranı ise yüzde 15,11 oldu. 2016 yılında 1 milyon 341 bin 453 konut satıldı.

Balıkesir Edincik'te konut teslimleri sona eriyor!

Balıkesir Bandırma Edincik'te yer alan 316 adet konutun teslimleri başlıyor. Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların son telim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Balıkesir Bandırma-Edincik'te konut teslimleri başlıyor!

İdaremizce Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların teslim işlemleri 09 – 20. 01.2017 tarihleri arasında yapılacak.

Tamer Son: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal olur!

Yılda yaklaşık 1 milyon konuta ihtiyacımız var. Vatandaşlar depreme karşı güvenli, sağlıklı, kaliteli ve donanımlı konutlarda yaşamak, ekonominin lokomotifi inşaat sektörü ise sürdürülebilir büyümeyle ülke kalkınmasına daha yüksek katma değer sağlamak istiyor.

edincik son konut teslim tarihi Haberi

edincik son konut teslim tarihi


Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların son telim tarihi bugün olarak belirlendi. Teslimler projenin Müşavir/Müteahhit firması Tümaş Türk Mühendislik Müşavirlik Ve Müteahhitlik A.Ş.  tarafından Bandırma Edincik şantiyesinde yaptırılacak.


Bu çerçevede;

-Konut alıcıları kendilerine bildirilen günde kendi imkanları ile Şantiyeye ulaşacaklardır. Konut teslim işlemlerine işlemlerine saat 09:00’da başlanması sağlanacaktır.

-Konut alıcıları ilk gün KDV yatıracak olup; KDV dekontu ile konutlarını teslim almaya gideceklerdir.

-Konut alıcıları, yanlarında sözleşme, Kimlik ve KDV dekontunu bulundurmak zorundadırlar.

-Kişilerin kendileri konutu teslim alamamaları halinde, üçüncü şahısların noter onaylı vekâletname ile konut teslim alması gerekmektedir.

Zamanında konutunu teslim alamayanlar için verilen ek süre...