28 / 04 / 2024

edip iplik

edip iplik

Bağcılar'da gerçekleştirdiği '212 İstanbul' adlı alışveriş merkezi için 100 yabancı fonun kapısını çaldığı Edip İplik, Morgan Stanley'e çoğunluk hisselerini satma konusunda görüşmelere başladı. Firma bağlı bulunduğu Akın Grubu'nun Merter'deki arazisi üzer

Edip İplik`e Aareal`den 95 milyon euro kredi

Edip İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş. bağlı ortaklığı Edip Uluslararası Gayrimenkul için Aareal Bank ile 95 milyon euroluk proje kredisi imzaladı.

İkitelli'ye bir otel de Pagi Örme getirdi

Pagi'nin İkitelli'de inşaatını sürdürdüğü otel 2008 sonbaharında faaliyete geçecek. Şirket, işletme için ise Courtyard by Marriott ile 20 yıllığına anlaştı.

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Edip Gayrimenkul Yatırım 9 aylık faaliyet raporu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ilişkin faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Edip Gayrimenkul Yatırım finansal tablolarını açıkladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte tablolar...

Ahmet Edip Uğur: Marka şehir olmak için laf değil, iş üretiyoruz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in her yerinde devam eden çalışmalara işaret etti, şöyle konuştu: Marka şehir olmak için laf değil, iş üretiyoruz.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir projelerini atlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir Belediyesinin başlamış olan ve devam eden yatırımları hakkında düzenlenen basını bilgilendirme toplantısında konuştu, Uğur, Balıkesir'de ilkleri yapıyoruz” dedi.

Ahmet Edip Uğur: Ayvalık'ı dünya markası yapacağız!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık körfeze temiz su sirkülâsyonunu sağlayıp, iç körfezi temizleyecek Ayvalık Köprüsü projesinin Ayvalık’ta gerçekleştirilen tanıtım toplantısına katıldı.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'de yapılacak 2 bin 400 konutu tanıttı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut AŞ eliyle 2 bin 400 konut yapmak için çalışmalara başladı. Kentteki ilk konut projesinin tanıtımını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptı.

Ahmet Edip Uğur: Balıkesir'de 2 bin 400 konut inşa edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde BALTOK'u kurduklarını belirten Başkan Ahmet Edip Uğur, "Yeni Karesi projemizle özellikler dar gelirli vatandaşlara yönelik 2 bin 400 konut inşa edeceğiz" dedi

Ahmet Edip Uğur'dan Roman vatandaşlara konut jesti!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Roman vatandaşlar için hazırladığı sosyal konut projesini hayata geçirdi. 11 blok toplam 34 daireden oluşacak konutların temeli Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarafından atıldı.

Edip GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem finansal bilgilerini yayınladı.

Edip GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın seçildi!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu görev dağılımı ve komite üyelikleri belirledi. Edip GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın seçildi.

Edip Gayrimenkul Yatırım Genel Kurulu tescil edildi!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., 21.04.2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısının tescil edildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Edip Uğur: Balıkesir Türkiye'nin yıldızı olacak!

Gelişen Kentler Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Balıkesir'de moraller yüksek. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Balıkesir, gelecekte Türkiye'nin yıldızı olacak. Zirve sayesinde bu inancımızı halk da paylaştı" dedi.

edip iplik Haberi

edip iplik

Bağcılar'da eski fabrikasının arazisi üzerinde gerçekleştirdiği 212 İstanbul Alışveriş merkezi için 100'e yakın yabancı fonun kapısını çaldığı Edip İplik, Morgan Stanley'e çoğunluk hisselerini satmak konusunda görüşmelere başladı. Morgan Stanley'in satın alacağı hisse oranının 6 hafta içinde tespit edileceğini belirten Edip İplik Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Koç, bu ortaklığın yeni projelerde de sürebileceğine dikkat çekerek, "Buradaki anlaşmamız direkt olarak satış değil, uzun vadede ortaklık anlaşması. Bir ortakla her türlü projeye açılabilirsiniz. Akın Grubu olarak Merter'deki yerimiz de yine bir gayrimenkul projesi için uygun olabilir. Bu proje gerçekleşebilirse yine Morgan Stanley ile ortaklık kurulabilir" dedi.
Almanya'yla görüştük: Ortaklık konusunda Morgan Stanley'in Türkiye'deki gayrimenkul geliştirme şirketi Multi Turkmall'dan bağımsız olarak direkt Almanya ile görüştüklerine...