04 / 05 / 2024

edirne 3. Mimari ve Kentsel Restorasyon Bienali

edirne 3. Mimari ve Kentsel Restorasyon Bienali

3. Mimari ve Kentsel Restorasyon Bienali, ’Kültüler ve Doğal Mirasın Bir Parçası Olarak Peyzaj’ konulu panel Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Sinan salonunda gerçekleştirildi.

Eskişehir'deki 3 katlı bina ile Edirne'de 2 adet Hazine arsası satılıyor! 

Eskişehir'de yer alan 3 katlı karkas bina ile Edirne'de yer alan Hazine arsaları satılıyor. Peki karkas bina ile arsanın fiyatı ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar... 

Edirne Merkez'de ticaret imarlı 3 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Edirne Belediyesi ticaret imarlı 3 arsa satacak!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 615,59 metrekare ile 1.655 metrekare arasında değişiyor.

O ildeki 3 arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne ili, Merkez ilçesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Edirne'de KDV'den muaf satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Edirne'de 3 taksitle, KDV'den muaf 3 arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne ili, Merkez ilçesi, Dilaverbey Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı KDV'den muaf olarak ve 3 taksitle satıyor. Peki Edirne Merkez'deki 3 arsanın fiyatları ne kadar? 

Edirne'de KDV'den muaf, 3 taksitle iki arsa satılıyor! Arsa alacaklar aman bu tarihi kaçırmayın! 

Edirne Belediyesi, Edirne ili, Merkez ilçesi, Dilaverbey ve Şükrüpaşa Mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar... 

Edirne'de ticari imarlı 3 arsa satılacak!

Edirne İli Havsa Belediye Başkanlığı, Edirne Havsa'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticari imarlı olarak belirtildi.

Edirne'de 3 adet arsa satılıyor! Belediye tarihi resmen açıkladı! Arsa alacaklara müjde! 

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne ili, Merkez ilçesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Edirne Merkez'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Tiny house sahibi olmak isteyenler dikkat! 3 seneye kadar hapis cezası açıklandı! 

Edirne Valiliği, tarlaları yasa dışı şekilde konaklama, barınma maksatlı yapıları konumlandıracak şekilde çalışmalar gerçekleştirenler hakkında suç duyurusu yaptı. 3 seneye kadar hapis cezası verilebiliyor. 

Edirne Belediyesi 3 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konutu arsaların satış bedelleri 4 milyon 500 bin TL'den başlıyor...

Edirne’de 'Riskli yapı' raporu site sakinlerini mahkemeye taşıdı!

Edirne’de' riskli yapı' raporu, alan 4 bloklu siteden 3'ü apartmanda yaşayan vatandaşlar arasında anlaşmazlığa sebep oldu. Konu yargıya taşındı. 

Edirne Merkez'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Edirne İcra Dairesi, Edirne ili, Merkez ilçesi, kirişhane Mahallesi'nde yer alan arsayı 7 milyon 320 bin TL'ye satıyor...

Konutta en hızlı amortisman süresi o 3 ilçede!

Konutta kira geliri üzerinden hesaplanan amortisman sürelerine bakıldığında kazandıran şehirler arasında zirvede 16 yıllık geri dönüş süresi ile Edirne bulunuyor. Ev fiyatlarının uçuşa geçtiği ortalamanın da 20 yıl olarak belirlendiği İstanbul'da 3 ilçe yatırımcısının yüzünü güldürdü.

edirne 3. Mimari ve Kentsel Restorasyon Bienali Haberi

edirne 3. Mimari ve Kentsel Restorasyon Bienali

3. Mimari ve Kentsel Restorasyon Bienali, ’Kültüler ve Doğal Mirasın Bir Parçası Olarak Peyzaj’ konulu panel Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Sinan salonunda gerçekleştirildi.

Panele Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi(TÜ) Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, TÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burcu Özgüven, Yunanistan ve Bulgaristan üniversitelerinden akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Panelin açılış konuşmasında Edirne’nin tarih ve medeniyetlerin buluştuğu ender şehirlerden biri olduğunu ifade eden Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, "Balkanların ve medeniyetlerin başkenti olan Edirne, yüzyıllar boyunca her daim önemini korumuştur. Medeniyetler her zaman nehir kenarlarına kurulmuş ve Edirne’de 3 nehrin buluştuğu bir noktadadır. Bizler suyla başlayan, gelişen, sudan mahrum kalınca da hayatı sona eren canlılarız. Su iyiliktir, medeniyettir. Su medeniyetler içinde belirleyicidir. Yerleşim...