04 / 05 / 2024

edirne akım gözlem istasyonu

edirne akım gözlem istasyonu

Son günlerde Edirne ve çevresinde yağan yağmurla birlikte nehir debileri de yükseldi. Devlet Su İşleri (DSİ) 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, son günlerde yükselen nehirlerdeki su seviyesini anbean takip ediyor...

Amdad Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Amdad Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Alrajhı,A. Ebraheem A tarafından kuruldu.

Bakan Özhaseki: ‘TOKİ bizim yüz akımız oldu’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarına ve yerinde dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Güya beğenmezlerdi. Ama şimdi TOKİ bizim yüz akımız oldu” dedi.

Alobaıdı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alobaıdı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bassam M S M Alobaıdı tarafından kuruldu.

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman N S N Alnemash ve Thuraıya Y M N Alzayed ortaklığında kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. A. Abdulla Mohammed Alsaeedı tarafından kuruldu.

Amaz Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amaz Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayoub Mohamed Abdulkarım Alzarounı tarafından kuruldu.

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal M F Aloudah tarafından kuruldu.

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Bahramchoobın ve Zehra Kalhorı ortaklığında kuruldu.

Aldelaıgan Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldelaıgan Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Samı A Kh M Aldelaıgan tarafından kuruldu.

Doğalgaz akışı 3 gün boyunca kesilecek! Son dakika haberi az önce geldi

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesinin bakımı nedeniyle 31 Ağustos’tan itibaren 3 günlüğüne doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı.

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Merkez Bankası faiz karaları hafta içi açıklandı. Kararın açıklanmasından sonra dolar/TL yükselişe geçerken altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı. Doların güçlenmesi ile emtia fiyatları üzerindeki baskı arttı. Dolar fırladı, gümüş ise çakıldı. Gümüşe yatırım yapanlar dikkat. Gümüş fiyatlarını gör

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

edirne akım gözlem istasyonu Haberi

edirne akım gözlem istasyonu


Edirne’de, Meriç ve Tunca nehirlerinin üzerinde bulunan Akım Gözlem İstasyonu (AGİ) ve erken uyarı istasyonları taşkın alarmı verdi.


Son günlerde Edirne ve çevresinde yağan yağmurla birlikte nehir debileri de yükseldi. Devlet Su İşleri (DSİ) 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, son günlerde yükselen nehirlerdeki su seviyesini anbean takip ediyor. DSİ 11. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ölçümlere göre elde edilen nehir debilerinin normal seviyenin üzerine çıktığı bildirildi.


Taşkın konusunda Edirne Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Edirne ve ilçelerinde belediye hoparlöründen uyarılar yapıldı. Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "DSİ 11.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ölçümlere göre elde edilen nehir debileri normal seviyenin üzerine çıkmış bulunmaktadır. Meriç Nehri güzergahında ve taşkın etkisinde kalan yerleşim birimlerinin herhangi bir olumsuzluğa karşı tedbirli olmaları ilan olunur" denildi.



Ordu...